Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

ΟΡΦΕΑΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!!!

Mε μεγάλη χαρά ανακοινώνω ότι έφτασε, μετά από σκληρή και κοπιαστική έρευνα 4 χρόνων, η στιγμή που περίμενα.
Η έκδοση του 3ου βιβλίου μου ΟΡΦΕΑΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ, από τις εκδόσεις ΝΟΩΝ.
(Την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας δεν την γνωρίζω αφού το βιβλίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο τυπογραφείο. Θα την ανακοινώσω όταν φτάσει στα χέρια μου. Εκτιμώ ότι θα βρίσκεται στα βιβλιοπωλεία το αργότερο στις 20-25 Ιανουαρίου). Είναι ένα βιβλίο που θα συγκινήσει κάθε Έλληνα αφού εκτοξεύει την πατρίδα μας στα ουράνια. Είναι ένα βιβλίο γραμμένο με πολύ μεγάλη προσοχή και φυσικά με τεράστιο σεβασμό και αγάπη για την αρχαία Ελλάδα. Ένα βιβλίο που αποκαλύπτει, με τη χρήση της σημερινής τεχνολογίας, μυστικά κρυμμένα για 4000 χρόνια.
Η μυθολογία της πατρίδας είναι μόνο ΙΣΤΟΡΙΑ και έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίζεται από εδώ και στο εξής.
Απευθύνθηκα το 2006 και το 2007 με επανειλημμένες επιστολές στο ΥΠ.ΠΟ. όπου τους ανέφερα για τα μνημεία του ελληνικού πολιτισμού που ανακάλυψα και που παραμένουν δυστυχώς στα αζήτητα: Την Ιωλκό, την Σπηλιά του Κένταυρου Χείρωνα στη Μηλίνα Πηλίου, τις Στήλες του Ηρακλέους στο Μαρόκο, την Ταρτησσό επίσης στο Μαρόκο, την Τροία στη Νίκαια της Βιθυνίας και πολλές άλλες ιστορικές ανακαλύψεις που θα καθηλώσουν τον αναγνώστη.
Με το βιβλίο μου αυτό θέλω να συμβάλλω έστω και λίγο, ώστε η ευλογημένη αυτή χώρα να ξυπνήσει επιτέλους από το πολιτιστικό λήθαργο και να καταλάβει τις αξίες πάνω στις οποίες χτίστηκε ο αέναος Ελληνικός πολιτισμός.
Τέσσερα ολόκληρα χρόνια ερεύνησα με προσοχή τα Ορφικά κείμενα. Άπειρες ώρες μπροστά στουν υπολογιστή και στα πλανηταριακά προγράμματα για να λύσω τα αστρονομικά μυστήρια των Ορφικών. Ατελείωτα ξενύχτια μπροστά στο Google earth. Με τεράστια υπομονή ξαναδιάβασα τα αρχαία ελληνικά, το αγαπημένο μάθημα των γυμνασιακών μου χρόνων. Πήγα στις πρεσβείες της Γεωργίας και του Μαρόκου και τους ενημέρωσα προσωπικά. Έστειλα επιστολές στις πρεσβείες της Ισπανίας και της Ολλανδίας. Πήγα δύο φορές με δικά μου έξοδα στο Πήλιο για να βρω τη σπηλιά του Χείρωνα. Έδωσα συνέντευξη τύπου στο Βόλο. Έστειλα επιστολές στο Δήμο Βόλου για την Αργώ, στην ΕΠΣΒΕ γιά τη σπηλιά του Χείρωνα. Δημοσίευσα τη μελέτη μου στο περιοδικό Mystery. Έκανα ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν μήπως και το σκουριασμένο ελληνικό κράτος ξυπνήσει. Μάταια όμως. Φαίνεται ότι η ιστορία της Ελλάδας δεν ενδιαφέρει το ίδιο το Ελληνικό κράτος!!!
Τώρα φυσικά υπάρχει ένα πολύ μεγάλο όπλο στα χέρια μου αλλά και στα χέρια σας: το βιβλίο μου, που πιστεύω ότι θα αφυπνίσει ιστορικούς, αρχαιολόγους, ακαδημαϊκούς, καθηγητές και δασκάλους αλλά και όσους έχουν τον τρόπο και θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν την πατρίδα μας να βγει από την αφάνεια.

1 σχόλιο:

Γιώργος Ιωαννίδης είπε...

Καλημέρα σας κ. Σοφιά. Μόλις έμαθα για την έκδοση του νέου πονήματος σας. Συγχαρητήρια πραγματικά! Εύχομαι ειλικρινά να βρει την σωστή θέση του στις βιβλιοθήκες του τόπου μας, και να γαλουχήσει ορθά τις γενιές των ερευνητών που θα ακολουθήσουν.
Φιλικά πάντα
Γιώργος Ιωαννίδης
Ψυχολόγος, συγγραφέας
www.necronomicongnosis.gr