Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΡΦΕΑΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ


To βιβλίο ήδη βρίσκεται στο βιβλιοπωλειο των εκδόσεων ΝΟΩΝ , Αγίου Ιωάννου 24Δ, στην Αγία Παρακευή.

Ήδη τα πρώτα βιβλία είναι στα χέρια όσων ενδιαφέρονται για την ιστορία της Ελλάδος. Τα σχόλια που έχω αποσπάσει είναι τουλάχιστον εγκωμιαστικά, αφού αυτά που γράφω μέσα δεν έχουν ξαναγραφτεί από κανέναν άλλο ερευνητή.Καταρρίπτεται σχεδόν ολόκληρη η μυθιστορία. Τα εκατοντάδες βιβλία που έχουν αναφορές στους Έλληνες ήρωες, πρέπει να ξαναγραφτούν από την αρχή. Τίποτε πλέον δεν είναι το ίδιο.
Όσοι διαβάζουν αυτό το post,μπορούν να το εκτυπώσουν και να το προμηθευτούν στην τιμή των 10 EΥΡΩ, προσκομίζοντας αυτή τη σελίδα.Το βιβλίο έχει 110.000 λέξεις και 105 φωτογραφίες. Όσοι γνωρίζουν από βιβλία, θα έπρεπε το βιβλίο μου να είναι άνετα 350-400 σελίδες και να έχει κόστος 25 ευρώ. Κάνοντας όμως διάφορα τρυκ, όπως μείωση του μεγέθους των γραμματοσειρών,μείωση του μεγέθους των φωτογραφιών στο 1/4, μείωση των margins της σελίδας, σύμπτυξη παραγράφων, αφαίρεση 40 φωτογραφιών και κειμένων , το περιόρισα στις 246 σελίδες. Είναι ένα βιβλίο μεστό.Κάθε σελίδα του είναι υπερπυκνή.Και φυσικά σε κάθε του σελίδα και μιά τεράστια ανακάλυψη.

ΟΡΦΕΑΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ


Τα κρυμμένα μυστικά των Ορφικών Κειμένων αποκαλύπτονται μετά από 4000 χρόνια.
Το κορυφαίο έργο της Ελληνικής γραμματείας έρχεται στο προσκήνιο χάρη στο μεράκι για την έρευνα και την αγάπη μου για την αρχαία Ελλάδα.


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΟΩΝ , ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ 24Δ, ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΤΗΛ. 210-6019496
Διαστάσεις 17x21 cm
ISBN 978-960-6884-03-0
Τιμή 14€, σελίδες 246 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ BLOG MOY : 10 ΕΥΡΩ

1. Oρφέας: Ο Μέγιστος Έλληνας όλων των εποχών, ιστορικό πρόσωπο του 19ου π.Χ. αιώνα
2.Αργοναυτική εκστρατεία .Η μεγαλύτερη περιπέτεια που καταγράφτηκε ποτέ στην ιστορία
3.Τρωϊκός πόλεμος: Αναμφισβήτητο ιστορικό γεγονός του 19ου που αναφέρεται στα Ορφικά Κείμενα
4.Τι ήταν οι Κένταυροι και που βρίσκεται ακόμη και σήμερα ανέπαφη η Σπηλιά του Κένταυρου Χείρωνα
5.Τι είδους σκάφος ήταν η Αργώ
6.Που ήταν η Κολχίδα
7.Που ακριβώς βρισκόταν η «εϋκτιμένη» (καλοχτισμένη) Ιωλκός
8.Που βρίσκεται ακόμη και σήμερα θαμμένη η αρχαία πόλη Ταρτησσός που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από προσώπου γης τον 6ο π.Χ. αιώνα
9.Τι ήταν στην πραγματικότητα οι στήλες του Ηρακλέους
Που βρισκόταν το Ίλιο όπου διεξήχθη ο πραγματικός Τρωϊκός πόλεμος που αναφέρει ο Ορφέας και όχι ο φανταστικός του Ομήρου και τον οποίο λανθασμένα ο Σλήμαν τοποθέτησε στο Χισαρλίκ
10.Ανύπαρκτη η Ινδοευρωπαϊκή φυλή, η μητέρα των υποτιθέμενων σημερινών ευρωπαϊκών εθνών
11.Ανύπαρκτη η θεωρία ότι το Ελληνικό αλφάβητο προέρχεται από το Φοινικικό, αφού αποδεικνύω ότι υπήρχε τουλάχιστον 5 αιώνες πριν.
12. Οι Έλληνες ήταν οι πρώτοι και μεγαλύτεροι ναυτικοί της ιστορίας και όχι οι Φοίνικες
13. Η Αρχαία Ελληνική γλώσσα, η τελειότερη γλώσσα που μίλησε ποτέ ο άνθρωπος ήταν μουσική γλώσσα, δηλαδή είχε μέτρο για να μπορούν οι άνθρωποι να την μαθαίνουν ευκολώτερα.
14. Οι Έλληνες κατοικούν στη γωνιά αυτή του πλανήτη, εδώ και χιλιάδες χρόνια. Αποτελούν αυτόχθον φύλο που είχε τη τύχη να μεγαλουργήσει στα ιερά χώματα της πατρίδας μας, που δυστυχώς σήμερα αποτελεί ουραγό αντί να είναι στην κορυφή.

Ελπίζω με το βιβλίο μου να καταφέρω να ανατρέψω την αρνητική αυτή εικόνα και να μεταδώσω τη φλόγα, που υπήρχε πάντα μέσα μου και που έχει φουντώσει για τα καλά, σε όλους τους Έλληνες αλλά και τους ξένους , που θαύμαζαν και θαυμάζουν το μεγαλείο της αρχαίας Ελλάδος. Κάποιοι ίσως απορούν γιατί η Ελλάδα ξεχώρισε με τον πολιτισμό της. ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ!!!

Διαδώστε όσοι μπορείτε το μεγάλο νεο, μέχρι να ξυπνήσει το σημερινό κοιμώμενο ελληνικό κράτος και να αξιολογήσει την προσφορά μου. ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΩ ΟΛΑ TΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΥΠΩΘΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: