Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

ΖΕΙΤGEIST: ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑΤΑ;


Με αφορμή το documentary Ζeitgeist, θέλω να αποκαταστήσω την διαστρέβλωση όλων των ιστορικών στοιχείων του Ευαγγελίου από τους δημιουργούς του ντοκιμαντέρ αυτού .
Φυσικά αναφέρομαι στο PART I  και στα όσα περιγράφονται σε αυτό. Είναι όλα λάθος από Αστρονομικής άποψης. Είναι εντελώς αυθαίρετη ερμηνεία ανθρώπων που δεν γνωρίζουν στοιχειωδώς αστρονομία ούτε και τα πλανηταρικά προγράμματα.
Με το βιβλίο μου ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ, έχω αποδείξει ότι όλα τα γεγονότα που αναφέρονται από τους Ευαγγελιστές , είναι 100% ιστορικά γεγονότα.
Θα ξεκινήσω με την αυθαίρετη ταύτιση του Χριστού με τον Ήλιο. Επειδή πριν το Χριστό λατρευόταν ο Μίθρας, είναι επιστημονική λογική αυτή ότι ο Χριστός είναι ρωμαϊκή εφεύρεση και συνέχεια του θεού ήλιου;
Είναι απολύτως βέβαιοι οι παραγωγοί του ντοκιμαντέρ, ότι στην ουσία ο Χριστός ήταν ο Ώρος , ο θεός του καλού των Αιγυπτίων. Οι 12 μαθητές του ήταν τα 12 ζώδια. Ο σταυρός μέσα σε κύκλο, συμβολίζει το ζωδιακό κύκλο που τέμνεται από 2 κάθετες γραμμές που συμβολίζουν τα 2 εαρινά και τα 2 τροπικά σημεία του ουρανού. Γι’ αυτούς, ο Χριστός και όλα όσα αναφέρει η χριστιανική θρησκεία, συμβολίζουν στην πραγματικότητα αστρολογικά δεδομένα.
Αναφέρει ότι το υποτιθέμενο άστρο -του ανύπαρκτου Ιησού- ήταν ο Σείριος ο οποίος στις 25 Δεκεμβρίου ευθυγραμμίζεται με τα 3 κεντρικά άστρα του Ωρίωνα( Μιντάκα, Αλνιλάμ, Αλνιτάκ), τη λεγόμενη ζώνη του Ωρίωνα  και δείχνει ακριβώς τον ήλιο που ετοιμάζεται να ανατείλει. Μάλιστα αποκαλεί τους 3 αυτούς αστέρες «βασιλείς» και άρα συμπεραίνει ότι ο Σείριος ( το άστρο) δείχνει τον ήλιο (υποτιθέμενο Χριστό) και οι 3 Μάγοι (βασιλείς, άστρα του Ωρίωνα) ακολουθούν το Σείριο , αφού τα 5 ουράνια σώματα βρίσκονται ευθυγραμμισμένα.
Αυτό βολεύει τους παραγωγούς του ντοκιμαντέρ, αυτό λένε. Θα τους στείλω το βιβλίο μου ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ για να δουν, ότι ο Χριστός υπήρξε ιστορικότατο πρόσωπο που γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου του 7 π.Χ. και σταυρώθηκε στις 19 Απριλίου του 26 μ.Χ.
Το άστρο δεν ήταν ο Σείριος, αλλά η τριπλή σύνοδος Δία-Κρόνου του 7 π.Χ. Φυσικά οι Μάγοι ήταν υπαρκτά πρόσωπα, που κατάγονταν από τη Σάβε της Περσίας και ήταν αστρολόγοι.
Τέτοια παραπλάνηση του κοινού με ανύπαρκτες δήθεν ιστορικές συνδέσεις της παρθένου Μαρίας, μητέρας του Χριστού, με παρθενογεννέσεις άλλων «προφητών» τύπου Κρίσνα , άλλων θρησκειών είναι τουλάχιστον αθλιότητα. Επιχειρείται μια γενικευμένη επίθεση κατά του προσώπου του Χριστού, και οπωσδήποτε ταύτισης του χριστιανισμού με προγενέστερες θρησκείες, ειδικά των Αιγυπτίων. Ένα άλλο επιχείρημα , της μη ύπαρξης του Ιησού, είναι ότι δεν μπορεί κανένας ιστορικός της εποχής να μην αναφέρει τουλάχιστον τον σταυρικό του θάνατο. Θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι ο σταυρικός θάνατος ήταν ποινή της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας για εκατοντάδες-χιλιάδες ανθρώπων. Εσείς πόσους επαναστάτες κατά της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας γνωρίζετε ότι εκτελέστηκαν; Εγώ κανέναν.  Φυσικά και ο Χριστός θεωρείτο επικίνδυνος επαναστάτης για τους Ρωμαίους που σε καμία περίπτωση δεν ήθελαν να δώσουν συνέχεια ή έκταση στο θάνατό του. Και γιατί οι ιστορικοί να γράψουν για κάποιον ραββίνο (δάσκαλο) που δίδασκε μια νέα θεωρία; Ο πρώτος ήταν ή ο τελευταίος Ιουδαίος που δίδασκε; Αλλά όμως υπάρχουν τα 4 Ευαγγέλια που είναι ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΑΤΑ κείμενα, αφού έχω αποδείξει ότι όλα τα γεγονότα , που αναφέρουν μέσα, σε σχέση με τη ζωή του Χριστού είναι πραγματικά και μάλιστα τα έχω χρονολογήσει σε απόλυτο χρόνο.
Φυσικά ούτε η εποχή του Χριστού , η εποχή των Ιχθύων, ξεκινάει το 1 μ.Χ. και τελειώνει το 2150 μ.Χ. όπως λέει το ντοκιμαντέρ. Για ανοίξτε κανένα αστρονομικό πρόγραμμα και θα δείτε ότι η εποχή των Ιχθύων ξεκίνησε το 68 π.χ. και θα ολοκληρωθεί το 2.585 μ.Χ.
Το ότι χρησιμοποιήθηκε ο Χριστιανισμός από ορισμένους άθλιους που θέλουν να λέγονται και  Χριστιανοί και στο όνομα του Χριστού έκαναν θηριωδίες, τι σημαίνει αυτό; Ότι είχαν και την ευλογία Του; Οι σταυροφόροι που λεηλατούσαν και σκότωναν εν ψυχρώ, οι ιεροεξεταστές που έκαιγαν στη πυρά, ο Μπους που βομβάρδιζε αθώα παιδιά στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ και το βράδυ έκανε την προσευχή του , νομίζετε ότι δεν θα τιμωρηθούν;
Για να κλείσω λοιπόν με το δήθεν αποκαλυπτικό ντοκυμαντέρ. Το 1ο μέρος του που αφορά την θρησκεία, βγάζει ένα αδικαιολόγητο μένος κατά του Χριστού.
Το 2ο μέρος , το ποιοι εξουσιάζουν τον κόσμο, πως έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι κλπ. είναι παγκοσμίως γνωστό ,και το ντοκιμαντέρ δεν μας λέει τίποτε καινούργιο. Απλά επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά τις υποψίες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: