Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

ΑΤLΑΝΤΙΣ IS CALLING!!!!

Έβλεπα τη βιβλική καταστροφή στην Ιαπωνία και δεν το πίστευα. Τέτοια ομοιότητα με εξέπληξε. Ανέτρεξα αμέσως στη βιβλιοθήκη μου και βρήκα την εκπληκτική αυτή  απεικόνιση στο βιβλίο του ΤΙΜΕ-LIFE ¨Τα Μυστήρια του Αγνώστου-Μυστικιστικοί Τόποι¨  και αφού την σκανάρισα την ανέβασα στο blog  μου. Σαν να ¨έβλεπα¨ τον ίδιο πίνακα μετά από 10.800 χρόνια!!!
Απίστευτο τι μπορεί να βίωσαν οι άνθρωποι της Ατλαντίδας από τον τεράστιο σεισμό που έπληξε το 8.800 π.Χ. την περιοχή στη μεσο-ωκεάνια υφαλορράχη του Ατλαντικού, εκεί που σήμερα παραμένουν μόνο οι Αζόρες και οι Αντίλλες για να θυμίζουν την ύπαρξη της μεγάλης ηπείρου. Πλήρες άρθρο μου για την χαμένη ήπειρο, φιλοξενείται στο υπέροχο ιστολόγιο e-telescope,  του φίλου και συναδέλφου μηχανικού Κώστα Δελήμπαση EΔΩ
Κάποιοι  ψαγμένοι, πάνε τη τεράστια σεισμική δόνηση της Ιαπωνίας  και της Νέας Ζηλανδίας πολύ πιό μακριά. Έχω πάρει πολλά mail από φίλους που όλο με ρωτάνε τη γνώμη μου για την τεράστια αυτή αναστάτωση της γης. Καταιγίδες, πλημμύρες, σεισμοί, μετακίνηση του άξονα, ενδεχόμενη αναστροφή μαγνητικών πόλων, αύξηση της μέσης θερμοκρασίας του πλανητικού συστήματος (και όχι μόνο της γης λόγω του ανύπαρκτου φαινομένου του θερμοκηπίου, που θέλουν ντε και καλά να μας πείσουν ότι υπάρχει).
Καλά υπάρχει έστω και ένας που να πιστεύει ότι η γη έτσι στα καλά καθούμενα ¨τρελλάθηκε¨;
Υπεύθυνος όλης αυτής της αναστάτωσης, δεν μπορεί να είναι παρά κάποιος ΕΞΩΓΕΝΗΣ παράγοντας. Κοινή λογική. Και δυστυχώς η αναστάτωση αυτή βαίνει αυξανούμενη.
Δεν ξέρω αν λέγεται ΝΙΜΠΙΡΟΥ, ή πλανήτης Χ, ή Αρμαγεδδώνας ή Νέμεσις ή Ερκόλομπους. Μακάρι οι υποστηρικτές της θεωρίας καταστροφής της γης το 2012 να διαψευστούν πανηγυρικά. Μακάρι να είναι μόνο σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Μακάρι τις προφητείες του ευαγγελιστή Ιωάννη και του Κοσμά του Αιτωλού να μην τις βιώσουμε εμείς και τα παιδιά μας.
Αυτό για το οποίο είμαι απόλυτα σίγουρος είναι ότι η παγκόσμια προϊστορία έχει καταγράψει αρκετές φορές την απόλυτη καταστροφή και μάλιστα την έχει συμπεριλάβει στους μύθους της. Οι  αρχαίοι άνθρωποι έχουν σίγουρα βιώσει σε γεωμετρική κλίμακα αυτό που βίωσε η  Ιαπωνία. Και φαίνεται ότι η καταστροφή αυτή είναι περιοδικό φαινόμενο.Όπως ακριβώς η περίοδος ενός πλανήτη.
Την ταινία 2012 η ΝΑΣΑ πρόλαβε να την χαρακτηρίσει τη χειρότερη που έχει γυριστεί ποτέ. Την είδα πρόσφατα σε DVD. Για μένα εκτός από κάποιες υπερβολές, ήταν φανταστική. Αυτά που έβλεπα -με το μάτι  φυσικά του υποψιασμένου-με έκαναν να βεβαιωθώ ότι τα Αμερικανάκια τα τελευταία χρόνια σιγά-σιγά προετοιμάζουν το έδαφος. Αυτά που αφηγείτο η ταινία το 2009 έχουν αρχίσει να επιβεβαιώνονται πλήρως 2 χρόνια μετά.  Φυσικά οι επιστήμονες της ΝΑΣΑ που απένειμαν πρόσφατα το α΄ βραβείο αντι-όσκαρ στην εκπληκτική αυτή ταινία (φυσικά για να προλάβουν τις αντιδράσεις),  μόλις τους λένε για τα χιλιάδες καταφύγια που έχουν κατασκευαστεί  κρυφά στην ΗΠΑ και αλλού, σφυρίζουν αδιάφορα. Πιθανότατα γιατί έχουν φροντίσει για την πάρτη τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: