Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ AΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ, 4η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ -ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΑ- ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ!!!

Είναι πασίγνωστο ότι η ιστορία της γης είναι "αποτυπωμένη" στους πάγους της Γροιλανδίας. Την εξέλιξη των κλιματολογικών συνθηκών του πλανήτη, την μελέτησαν με τα προγράμματα  Greenland Ice Sheet Project Two(GISP2) και Greenland Ice Core Project (GRIP) από το 1989 έως το1994 Ευρωπαίοι & Αμερικανοί γεωλόγοι, εξετάζοντας τους πυρήνες πάγου (ice cores) της Γροιλανδίας. Σκέφτηκα λοιπόν να μελετήσω τα διαγράμματα που συνετάχθηκαν και να επικεντρώσω την προσοχή μου στο τέλος της Πλειστόκαινης περιόδου, τη λεγόμενη και Νεωτέρα Δρυάδα (σ.σ. που διήρκησε από το 13.000- 11.500 από σήμερα ή από το 11.000 π.Χ - 9.500 π.Χ.) . ΕΜΕΙΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ!!!!
ΕΞΗΓΩ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ:
Βλέπουμε λοιπόν στη στήλη του άξονα Χ  τα χρόνια από το 10.500 έως το 15.000 από σήμερα (δλδ από το 8.500 π.Χ. έως το 13.000 π.Χ.)
Στον άξονα των Ψ τη μεταβολή της θερμοκρασίας των πυρήνων του πάγου της Γροιλανδίας που απ’ ότι φαίνεται 15.000 πριν είχε θερμοκρασία  -45οC .
Στη συνέχεια και για 500 χρόνια είχαμε αύξηση από τους -45οC  στους -32οC περί το 14.500. Ακολουθεί μια έξαρση της παγετωνικής περιόδου, με συνέπεια περί το 12.800 (ή 10.800 π.Χ.) η θερμοκρασία των πάγων έφτασε στους -50ο !!! Τότε-σύμφωνα πάντοτε με το διάγραμμα- τελειώνει η εποχή των παγετώνων και ξεκινάει σταδιακή αύξηση της θερμοκρασίας μέχρι το έτος 11.800 από σήμερα. Αμέσως μετά έχουμε απότομη αύξηση της θερμοκρασίας  από τους -48ο στους -35,2ο  μέσα σε λιγότερο από 270 χρόνια.  Ξαφνικά, κι ενώ κανείς θα περίμενε η καμπύλη να συνεχίζει ανοδικά, το 11.550 (ή 9.550 π.Χ.) βλέπουμε απότομη πτώση της θερμοκρασίας από τους -35,2οC στους -39,9οC!!!!
Η πτώση της θερμοκρασίας κράτησε 180 χρόνια σύμφωνα με το διάγραμμα , με min. το έτος 11410 ή 9.410 π.Χ!!!! Από τότε μέχρι σήμερα η θερμοκρασία αυξάνεται σταδιακά και σήμερα είναι ~32.οC (σ.σ. παρατηρείστε προσεκτικά την μεταβολή της καμπύλης μέσα στον κόκκινο κύκλο).
Δηλαδή η εξαφάνιση της Ατλαντίδας που ο Πλάτωνας τοποθετεί το 9.500 π.Χ. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ από τους πάγους της Γροιλανδίας. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!
Σε όλα λοιπόν τα διαγράμματα περί το 11.500 από σήμερα (δηλαδή περί το 9.500 π.Χ.) εμφανίζονται φοβερά γεγονότα να έχουν συμβεί στη γη: Απότομη πτώση της παγκόσμιας θερμοκρασίας κατά ~5οC, μεταβολή της συγκέντρωσης των μορίων του CO2 (ppm) και αρκετά άλλα φαινόμενα όπως αύξηση των ισοτόπων οξυγόνου και υδρογόνου (που είναι λίγο δυσνόητο να  τα εξηγήσω στην παρούσα φάση). Δηλαδή με την έκρηξη του υπερ-ηφαιστείου της Ατλαντίδας (πιθανά και άλλων ηφαιστείων αφού σίγουρα προκλήθηκε αλισσιδωτή αντίδραση ενεργοποίησης ρηγμάτων) και τη σκόνη που εκτινάχθηκε στην ατμόσφαιρα, ακολούθησε "πυρηνικός" χειμώνας με πτώση της παγκόσμιας θερμοκρασίας κατά ~ 5οC  που από το διάγραμμα φαίνεται ότι κράτησε ~180 περίπου χρόνια.!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ έχουν συμβεί στον πλανήτη μας, αλλά δυστυχώς οι επιστήμονες του παγκόσμιου κατεστημένου τα έχουν κάνει κοινώς γαργάρα.
Η Ατλαντίδα είναι ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΗ στην ιστορία που διηγούνται οι πάγοι της Γροιλανδίας. Σίγουρα ηφαιστειακή τέφρα θα υπάρχει μέσα στους αρχαίους πάγους. Αλλά και αυτή την πληροφορία δεν έχουν τα κότσια να τη συνδυάσουν με την Ατλαντίδα. Πριν αρχίσω να μελετώ τα διαγράμματα ήμουν ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ότι τα διαγράμματα έλεγαν την αλήθεια. Και φυσικά δικαιώθηκα ΑΠΟΛΥΤΑ. Κάποιοι τα έβλεπαν και τα προσπερνούσαν αδιάφορα, εγώ όμως όχι (υπάρχουν εδώ και σχεδόν 20 χρόνια δημοσιευμένα). Γιατί βέβαια έτσι τους συμφέρει. Όσο λιγότερα ξέρουμε τόσο καλύτερα γι αυτούς.
Και όπως έχω τονίσει κατ΄επανάληψη στα άρθρα μου:  ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ=ΕΛΛΑΔΑ = ΙΣΤΟΡΙΑ 12.000 χρόνων ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ και αυτό τους ΚΑΙΕΙ!!!!!!  
Ήθελα πράγματι να ήξερα τι κάνουν τόσα χρόνια οι Έλληνες  "φωστήρες" . Tί έχουν προσφέρει στη πατρίδα; Απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. Η θεσούλα τους και ο μισθός τους νάναι καλά. Που κατήργησαν τη ΘΕΙΑ Αρχαία Ελληνική γλώσσα και καθιέρωσαν μιά άθλια ξύλινη δημοτική στο όνομα της δήθεν εξελιξης, αυτό και μόνο φτάνει.  Ανάθεμα κι αν έχουν κάνει έστω και ΜΙΑ εργασία που να προάγει το Αθάνατο Ελληνικό Πνεύμα. Μόνο κάτι ρομαντικοί σαν εμένα και κάποιοι άλλοι μετρημένοι στα δάχτυλα, προσπαθούμε μήπως και κάποιοι ξυπνήσουν από το λήθαργο. Μάταιος κόπος, εγώ όμως τη προσπάθεια  που ξεκίνησα με την Αρχαία Ελληνική γλώσσα από τα πρώτα γυμνασιακά μου χρόνια θα τη φτάσω μέχρις όπου πάει. Το θάνατο της ΘΕΙΑΣ γλώσσας που με έμαθε να σκέφτομαι, εγώ αρνούμαι πεισματικά να υπογράψω.  Για την πολιτιστική κατρακύλα της πατρίδας φέρουν ακέραια την ευθύνη και  εκπρόσωποι του εγχώριου κατεστημένου.
 Που ασέλγησαν στη γλώσσα. Που θάβουν την πανάρχαια ιστορία της Πατρίδας για να μην στεναχωρήσουν τους Γερμαναράδες απόγονους του Φαλμεράιερ και την ανύπαρκτη Ινδοευρωπαϊκή τους καταγωγή.
 Τα διαγράμματα GRIP & GISP2 υπάρχουν σε αρκετά ξενόγλωσσα sites, υπάρχουν και σε ελληνικό site ΕΔΩ . Κάποιος πρέπει φυσικά να μπορεί να διαβάσει τις γραφικές παραστάσεις. Ανεξάρτητα όμως από τις γνώσεις που μπορεί να έχει κάποιος, πανεύκολα διαπιστώνει, ότι περί το 11.500 από σήμερα, (δηλαδή το 9.500 π.Χ. που ανέφεραν οι ιερείς της Αιγύπτου στο Σόλωνα) κάτι "τρομερό" συνέβη  στη γη  με συνέπεια την ενεργοποίηση και του υπερ-ηφαιστείου της Ατλαντίδας. 
To ποιο ΑΚΡΙΒΩΣ γεγονός προκάλεσε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ στο πλανήτη γη το ~9.500 π.Χ.  το ΑΝΑΦΕΡΕΙ  "κωδικοποιημένα" ο Πλάτωνας στο διάλογο ΤΙΜΑΙΟΣ. Είναι το κοσμολογικό μυστικό που ανέφερα στο ακριβώς προηγούμενο post  μου!!!!! Ψάξτε να το βρείτε.
Αλήθεια.Υπάρχει ακόμη κάποιος Έλληνας που δεν έχει διαβάσει ΤΙΜΑΙΟ & KΡΙΤΙΑ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: