Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ : Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ 2007 ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 
Η σύνοδος ΔΙΑ-ΚΡΟΝΟΥ του 7 π.Χ. ΟΡΙΣΤΙΚΑ & ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ.  Κάποιοι και αυτά τα Χριστούγεννα (δυστυχώς και η κόρη μου με το σχολείο της!!!) θα πάνε στο Πλανητάριο για να ακούσουν το γνωστό παραμύθι Σιμόπουλου: To άστρο της Βηθλεέμ-αν υπήρξε- ήταν  ή σουπερνόβα ή κομήτης ή σύνοδος πλανητών ή μετέωρο ή τίποτε. Δηλαδή λίγο απ΄όλα!!!! Την ανοησία αυτή είχα δει κι εγώ το μακρινό 1989 (συνεχίζουν να την προβάλλουν αδιάληπτα επί 23 χρόνια!!!) και αποφάσισα να λύσω το μεγάλο μυστήριο. Και όχι απλά τα κατάφερα αλλά για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία παρουσίασα ολοκληρωμένη διδακτορική διατριβή για το ΑΣΤΡΟ της ΒΗΘΛΕΕΜ που μου πήρε σχεδόν 3 χρόνια (από το 2004 έως το 2007).
Κάποιοι αστροφυσικοί το ψάχνουν ακόμη. Αρνούνται να δεχτούν ότι ερασιτέχνης έκανε αυτό που οι ίδιοι θεωρούσαν ακατόρθωτο για 2000 χρόνια: Να προσδιορίσει με 100% επιστημονικό τρόπο την ύπαρξη του Άστρου. 
Κατάφερα όχι μόνο να λύσω όλους τους γρίφους των Ευαγγελίων αλλά και να αποδείξω ότι τα Ευαγγέλια εκτός από ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΑ είναι και ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΑΤΑ κείμενα, χωρίς καμία ανακρίβεια, χωρίς κανένα αναχρονισμό. Φυσικά οι διάφοροι Καλόπουλοι και κάποιοι αμετανόητοι Μεταφυσικοί υποστηρικτές του που αμφισβητούν ακόμη και την ιστορική ύπαρξη του Χριστού (άκουσον-άκουσον) έχουν πάρει την απάντησή τους προ πολλού.
Τα βιβλία μου αποτελούν την επίσημη ληξιαρχική Πράξη  της Γέννησης και του Σταυρικού Θανάτου του Κυρίου. Είτε το θέλουν οι αρνητές του Χριστού είτε όχι.
Τα βιβλία για το άστρο πρόσφατα έγιναν 3!!!
Στα Αγγλικά, Εκδόσεις ΝΟΩΝ, στα Ελληνικά και εσχάτως και στα Ιταλικά. πάλι από τις εκδόσεις ΝΟΩΝ.
Η ελληνική έκδοση δεν υπάρχει στα βιβλιοπωλεία, αφού η συνεργασία μου με τις εκδόσεις ΑΦΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ έληξε το 2009 και τα αδιάθετα βιβλία βρίσκονται στην κατοχή μου. Διατίθενται και αυτά από τις εκδόσεις ΝΟΩΝ (τηλ. 6980445019) στη τιμή των 10 ευρώ έκαστο προσφορά στους επισκέπτες του blog  μου.
Βέβαια κάποιοι μπορούν και αυτά τα Χριστούγεννα να κοιμώνται με την αυταπάτη ότι το άστρο της Βηθλεέμ ήταν αστικός μύθος της πρώιμης χριστιανικής περιόδου. Όσοι όμως έχουν διαβάσει το βιβλίο μου, απλά έχουν πάρει την απάντηση που έψαχναν σε όλη τους τη ζωή. Ναι ο Χριστός εκτός από τις καρδιές των καθαρών ανθρώπων όπου κατοικεί μόνιμα, υπήρξε και κάτοικος του πλανήτη γη από τις 12 Νοεμβρίου του 7 π.Χ. μέχρι τις 19 Απριλίου του 26 μ.Χ. 

Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΘΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΓΑΛΗΝΗ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ,  ΑΦΟΥ Η ΖΩΗ ΜΑΣ- ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ- ΕΧΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ  ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: