Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

GOOGLE ΠΕΣ ΞΑΝΑ ΑΛΕΥΡΙ; Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ!!! (PART II)

Eίχα ξεχάσει την Ατλαντίδα για λίγο καιρό. Ξαφνικά ανοίγοντας ένα πρωί το mail μου αντίκρυσα το πολύ ενδιαφέρον θέμα, από το φίλο και συμπατριώτη Απόστολο, computer expert,  που παρακολουθεί το blog  μου. Μου ανέφερε ότι η περιοχή όπου βρίσκεται η Ατλαντίδα, που η Google ΑΝΑΙΤΙΑ (για να μην χρησιμοποιήσω πολύ πιό βαριά λέξη) έσβησε ψηφιακά τον Ιανουάριο του 2012, είναι ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ και ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΗ βυθομετρικά από το 1981!!! Μάλιστα με κατηύθηνε και εξερεύνησα την περιοχή, και πράγματι ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑ πλήρως εκ νέου τον Πλάτωνα!!! Η Ατλαντίδα υπάρχει εκεί για 11.500 χρόνια και την ταυτοποίησα πλήρως, ερμηνεύοντας κατά λέξη το αρχαίο κείμενο, κάτι που φυσικά κανένας ξένος ερευνητής δεν μπορεί να κάνει, τουλάχιστον στο βαθμό που εγώ μπορώ να κατανοήσω πλήρως το πρωτότυπο κείμενο του Πλάτωνα. Σίγουρα και αυτοί που έκαναν τις έρευνες το ξέρουν. Ίσως να μην ταυτοποίησαν την περιοχή αυτή του Ατλαντικού, με την χαμένη ήπειρο Ατλαντίδα, φαίνεται όμως πεντακάθαρα ότι έχουν αποτυπώσει με λεπτομέρεια την περιοχή εδώ και 30 χρόνια, από το 1981, ενώ όπως φαίνεται από τις βυθομετρικές διαδρομές(bathymetry tracking) επανέλαβαν τις μετρήσεις και το 1984, 1985 και 1986!!!! Φαίνεται ότι εντόπισαν "ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΒΡΑΚΙ". Η αθλιότητα τους όμως συνεχίζεται. Ανακάλυψαν μιά χαμένη ήπειρο, άσχετα με το αν λέγεται Ατλαντίς ή Μου ή Λεμουρία, και αντί να είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ το κρατάνε ΚΡΥΦΟ εδώ και 30 χρόνια!!! Και βγαίνει η Google ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ και μιλάει για πορείες πλοίων!!!! Kαι κανένας από το παγκόσμιο επιστημονικό κατεστημένο, δεν τους έτριψε τη φαιδρή τους δικαιολογία στα μούτρα!!! 
Οι φωτό που ακολουθούν είναι αυτές που  μου έστειλε ο Απόστολος και είναι από το ΝΟΑΑ (National Oceanic and Atmospheric Administration),  ένα μεγάλο ομοσπονδιακό οργανισμό των Ηνωμένων Πολιτειών με  budget  5,1 δις $. Το πεδίο δραστηριότητας του είναι θέματα περιβάλλοντος, έρευνας και εκπαίδευσης. (Το κράτος πληρώνει επιστήμονες να κάνουν έρευνες για τις εταιρείες).
Επίσης, ο Απόστολος με ενημέρωσε ότι και Το Ινστιτούτο Οκεανογραφικών Επιστημών με έδρα το Southampton UK έχει και αυτό τις ίδιες σχεδόν φωτογραφίες της συγκεκριμένης περιοχής, απλά με άλλους κωδικούς!!!!
ΡΩΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ:  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΛΟΣΣΟΙ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩΣΑΝ ΣΤΗ GOOGLE ΟΤΑΝ ΞΕΦΟΥΡΝΙΣΕ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΙΧΝΗ ΠΛΟΙΩΝ ΠΟΥ "ΧΑΘΗΚΑΝ" ΞΑΦΝΙΚΑ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟΣΙΩΠΗΘΗΚΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ;
Γιατί απλά είναι όλοι παζλ του παγκόσμιου κατεστημένου που ελέγχει τη γνώση, τη θρησκεία, την πολιτική, τους πολιτικούς, το ποιό κράτος θα φαλιρίσει κοκ.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΑΑ. Τους ξεσκόνισα και διαπίστωσα ιδίοις όμμασι, ότι αυτά που μου ανέφερε ο Απόστολος ισχύουν 100% και τον ευχαριστώ θερμά. Τα δικά μου μάτια έχουν ανοίξει εδώ και πολλά χρόνια, τα δικά τους ήθελα νάξερα πότε!!!


ΦΩΤΟ 1: H περιοχή με την Ατλαντίδα στους χάρτες του ΝΟΑΑ. Παντακάθαρη και όχι σβησμένη όπως στο Google. Μάλιστα επέλεξα σαν υπόβαθρο αυτό του National geographic. Με διπλό κλικ γίνεται μεγέθυνση .

ΦΩΤΟ 2: Αν προσέξει κανείς το λευκό τετράγωνο κάτω από την κορνίζα Identified features (1) θα διαβάσει την ημερομηνία 1985!!!!! Η κορνίζα γράφει Identified features = χαρακτηριστικό που αναγνωρίστηκε. Όχι περάσαμε,  είδαμε κάτι και και φύγαμε. Αλλά κάτι που ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ, κάτι που ΒΡΕΘΗΚΕ. Γκέγκε?
Με διπλό κλικ γίνεται μεγέθυνση .



ΦΩΤΟ 3: Αν προσέξει κανείς το λευκό τετράγωνο (Identified features (2) θα διαβάσει την ημερομηνία 1986. Μάλιστα σε άλλο window  εμφανίζονται και οι ακριβείς ημερομηνίες: 26-OCT-1986  & 18-NOV-1986.
Με διπλό κλικ γίνεται μεγέθυνση .

ΦΩΤΟ 4:  Οι συνολικές βυθομετρικές διαδρομές  τις χρονιές 1981,1984,1985,1986. Κυριολεκτικά ΧΑΜΟΣ στην περιοχή της Ατλαντίδας, ειδικά το 1981 (πορτοκαλί χρώμα). Σημειώνονται με διαφορετικά χρώματα, ίσως στη φωτό αυτή να μην ξεχωρίζουν. Όμως στην πρωτότυπη φαίνονται και τα χρώματα αλλά και η πυκνότητα των διαδρομών. Πιστεύει κανείς ΑΦΕΛΗΣ ότι τα Αμερικανάκια και τα Αγγλάκια έχουν εξερευνήσει την περιοχή ΤΥΧΑΙΑ; Για κάντε μου τη χάρη. Με διπλό κλικ γίνεται μεγέθυνση.

Ακολουθούν τα links  με τους πρωτότυπους χάρτες του ΝΟΑΑ
06-DEC-1985   04-JAN-1986
26-OCT-1986   18-NOV-1986
21-OCT-1984   16-NOV-1984
 Μια μικρή έρευνα στο web για Institute of Oceanographic Sciences UK
 http://www.noc.soton.ac.uk/nocs/about.php   University of Southampton
πατώντας More Details σου εμφανίζει Cruise Report
http://www.noc.soton.ac.uk/CHD/seadog/cruise_reports/cd9b85.pdf    αναφέρει objectives της αποστολής

Δεν υπάρχουν σχόλια: