Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΩΡΙΩΝΑ (ΜΕΡΟΣ 1ο)

Αν αυτά που έχω ανακαλύψει, μέσα από τα αρχαία κείμενα, επιβεβαιωθούν, τότε μιλάμε για τεράστια ανακάλυψη που θα συνταράξει την επιστημονική κοινότητα:  Τον τάφο του φαραώ Χέοπα!!!!!!!
Ο Αστερισμός του Ωρίωνα και η ζώνη με τα 3 άστρα σε διάταξη παρόμοια με των πυραμίδων.

Με απασχολούσαν έντονα τα τελευταία χρόνια, οι Πυραμίδες της Γκίζας. Όχι φυσικά το πώς κατασκευάστηκαν, ούτε αν ήταν τάφοι των Φαραώ ή κάτι άλλο. Αλλά σαν γεωδαίτης ήθελα να γνωρίσω τα μυστικά της κατασκευής τους. Κάποιοι αρχαίοι μηχανικοί τις σχεδίασαν στα χαρτιά και οι αρχαίοι συνάδελφοί μου τοπογράφοι ανέλαβαν να υλοποιήσουν τα μεγαλεπήποβα σχέδια των Φαραώ.
Μέχρι πρόσφατα, το να πάει κάποιος στη περιοχή των πυραμίδων, να στήσει κάποιο γεωδαιτικό σταθμό με ενσωματωμένο GPS, να αποτυπώσει τις πυραμίδες (είτε σε ανεξάρτητο σύστημα αναφοράς ή σε κάποιο παγκόσμιο) και να τις σχεδιάσει στο χαρτί, ήταν ΠΡΑΚΤΙΚΑ αδύνατον. Όμως σήμερα, έχοντας διαθέσιμα τα «υπερόπλα» Google Earth, Autocad και τα αστρονομικά προγράμματα Celestron & Redshift, θα επιχειρήσω για πρώτη φορά να ξεδιαλύνω τα μυστικά των Πυραμίδων, όσον αφορά τη γεωμετρία τους.  
Αυτά που ανακάλυψα όμως δεν υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία. Τουλάχιστον όσο έψαξα, δεν βρήκα να έχει κάνει άλλος τη δικιά μου παρατήρηση. Θα τη δημοσιεύσω σε παγκόσμια πρώτη στο blog μου. Μάλιστα πριν από κανά μήνα, επικοινώνησα με τη Πρεσβεία της Αιγύπτου στην Αθήνα και τον μορφωτικό ακόλουθο Dr.Hisham Darwish,και του ανακοίνωσα την ανακάλυψη μου. Δυστυχώς δεν έχω κανένα νέο. Ίσως αν τα ανεβάσω στο blog  μου και τα δει κάποιο μάτι, να πληροφορήσει τους Αιγυπτιολόγους, για ένα ΜΕΓΑΛΟ κρυμμένο μυστικό των Πυραμίδων. Καταρρίιπτω την θεωρία των Χάνκοκ-Μποβάλ που προσπαθούν με το ζόρι να ταυτίσουν τις 3 πυραμίδες με τα 3 άστρα της ζώνης του Ωρίωνα.
Οι 3 πυραμίδες Μυκερίνου,Χεφρήνου και Χέοπα (όπως κοιτάνε το νότιο ημισφαίριο της γης) απο πάνω προς τα κάτω στη παραπάνω φωτογραφία.Απόσπασμα από το Google Earth.

 Οι δύο ερευνητές έχουν δώσει δεκάδες διαλέξεις, βασισμένοι όμως σε λάθος συμπεράσματα. Ότι μοιάζουν τα 2 σχήματα, ναι μοιάζουν. Αλλά έχουν σημαντικότατες γεωμετρικές διαφορές. Έκεί που θα συμφωνήσω είναι ότι οι πυραμίδες αποκλείεται να ήταν τάφοι των φαραώ.  Είναι αστρονομικά κατασκευάσματα,προσανατολισμένα στα 4 σημεία του ορίζοντα. Σιγουρα ενεργειακα κέντρα, πιθανά συσσωρευτές όπως ισχυρίζονται καποιοι, ίσως και ηλιακοί συλλέκτες. ΠΥΡΑΜΙΣ=ΠΥΡ+ ΑΜΙΣ= ΦΩΤΙΑ+ΔΟΧΕΙΟ, δηλαδή ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΤΙΣΜΑ!!!!!!!!!.Μπορεί πολλά να πει κάποιος με τη φαντασία του, το μυστήρια όμως των πυραμίδων πιστεύω οτι θα παραμείνουν εσαεί μυστήρια. Κανείς δεν  μπορεί να πει με βεβαιότητα τι ακριβώς σκοπό εξυπηρετούσαν, πλην από το να εκφράσει ένα σίγουρο συμπέρασμα: Ήταν ένα από τα 7 θαύματα του αρχαίου κόσμου και παραμένει, σαν θαύμα της μηχανικής, μετά πό 46 αιώνες!!!! 
Θα επανέλθω σύντομα με το 2ο μέρος, το πιο ενδιαφέρον!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: