Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ & ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΩΡΙΩΝΑ (ΜΕΡΟΣ 2 )

Έφτασε η στιγμή για την αποκάλυψη ενός μεγάλου μυστικού (τουλάχιστον 12.000 ετών) των Πυραμίδων της Αιγύπτου. 
Ψάχνοντας στη παγκόσμια βιβλιογραφία, δεν βρήκα άλλος να έχει κάνει τη δική μου ανακάλυψη. 
Έχουν γραφτεί εκατοντάδες μελέτες για τις πυραμίδες. Κανένας όμως δεν σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει το Google earth σε συνδυασμό με το Autocad.  
Κάποιοι χρησιμοποίησαν τις φωτογραφίες των πυραμίδων, άλλοι τις μέτρησαν με τοπογραφικά όργανα, άλλοι τις σκιτσάρησαν. Εγώ απλά, έχοντας στα χέρια μου τα "πυρηνικά" αυτά όπλα, στη κυριολεξία ξετίναξα τις πυραμίδες και με την τελευταία λέξη της επιστήμης έδωσα απαντήσεις σχεδόν σε όλα: ΠΟΤΕ, ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ (θα το δημοσιεύσω σε επόμενο post).
Από το αστρονομικό πρόγραμμα Celestron the Sky κατέβασα σε screenshot,  τη ζώνη του Ωρίωνα με τα 3 άστρα. Την έβαλα στο Autocad (εντολή insert raster image reference) και υπολόγισα την παραπληρωματική γωνία που σχηματίζουν στο επίπεδο τα 3 άστρα, με κορυφή τον κεντρικό αστέρα Anlilam, και τη βρήκα φ=8ο. Επίσης η  γωνία που σχηματίζουν τα 2 πρώτα άστρα με το μεσημβρινό της Γκίζας είναι σήμερα ίση με  57ο.
Σύμφωνα λοιπόν με το 3D μοντέλο του Google Earth (δηλαδή βάζοντας τον κέρσορα στην κορυφή της πυραμίδας του Χέοπα), εμφανίζεται το υψόμετρο 213 μ στην γραμμή των γεωγραφικών συντεταγμένων. Δηλαδή η πυραμίδα έχει απόλυτο υψόμετρο στην κορυφή της h=213 μ. (δηλαδή από την επιφάνεια της θάλασσας). Στη βάση της πυραμίδας υπάρχει περιμετρικά κάτι σαν κρηπίδωμα, που έχει απόλυτο υψόμετρο  h=66 μ. Άρα το καθαρό ύψος της πυραμίδας είναι dh=213-66=147 μέτρα.
Σύμφωνα με το 3D μοντέλο του Google Earth (δηλαδή βάζοντας τον κέρσορα στην κορυφή της πυραμίδας του Χεφρήνου), εμφανίζεται το υψόμετρο 211 μ στην γραμμή των γεωγραφικών συντεταγμένων. Δηλαδή η πυραμίδα έχει απόλυτο υψόμετρο στην κορυφή της h=211 μ. (δηλαδή από την επιφάνεια της θάλασσας). Δηλαδή οι 2 μεγάλες πυραμίδες XEΟΠΑ-ΧΕΦΡΗΝΟΥ έχουν στη κορυφή τους το ίδιο σχεδόν απόλυτο υψόμετρο, περίπου 212 μέτρα!!!

 

































   Συνδυασμένη φωτογραφία από το Autocad με τον αστερισμό του Ωρίωνα και τις πυραμίδες στο ίδιο οριζόντιο επίπεδο.Για να ταιριάζουν όμως οι φωτογραφίες και οι προβολές, έστριψα τη φωτό των άστρων και η γωνία με τον μεσημβρινό από 57ο έγινε 45ο. Αυτή λοιπόν τη στροφή έκαναν και οι Χάνκοκ-Μποβάλ και στηρίχτηκαν στη θεωρία του 10.500 π.Χ. Όμως δεν μπορείς να λες ότι οι 3 πυραμίδες ταυτίζονται με τη ζώνη του Ωρίωνα, γιατί αυτό σε βολεύει. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ. Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ. Η γωνία θλάσης στο κεντρικό άστρο είναι  8ο ενώ στις πυραμίδες 12ο ενώ και η σχετική απόσταση ΜΙΝΤΑΚΑ-ΑΛΝΙΛΑΜ και ΜΥΚΕΡΙΝΟΥ ΧΕΦΡΗΝΟΥ είναι διαφορετική. Άρα οι Χάνκοκ-Μποβάλ κοινώς "μαγείρεψαν" τις μετρήσεις για να ταιριάζουν. Όμως έχουν ελαφρυντικό ότι το 1983 που παρουσίασαν τη θεωρία τους χρησιμοποίησαν μοιρογνωμόνιο και χάρακα(!!!) ενώ εγώ το  Αutocad!!!!
   
Η φωτογραφία αυτή αποτελεί τη μεγέθυνση της προηγούμενης. Με κίτρινο χρώμα οι προβολές των 3 άστρων στο έδαφος. Με άσπρο οι παράλληλοι και οι μεσημβρινοί της Γκίζας. 
Τα 2 άστρα Αλνιλάμ & Αλνιτάκ προβάλλονται ακριβώς στις 2 μεγάλες Πυραμίδες Χέοπος και Χεφρήνου αντίστοιχα (οι κίτρινες γραμμές).
Στη μικρή πυραμίδα του Μυκερίνου όμως, η προβολή του άστρου Μιντάκα, η τέρμα δεξιά κίτρινη γραμμή με το ερωτηματικό (?) δεν περνάει ακριβώς από την κορυφή της πυραμίδας. Επίσης η παραπληρωματική γωνία με κορυφή την κεντρική πυραμίδα είναι 12ο ενώ στον ουρανό είναι 8ο. Θεωρία Χάνκοκ-Μποβάλ λοιπόν περί Ωρίωνα ΤΕΛΟΣ. Τα άστρα ναι μοιάζουν με τις πυραμίδες, όχι όμως να στηρίζεις ολόκληρη θεωρία σε μιά παραδοχή που αν την αναλύσεις γεωμετρικά δεν ισχύει. Για να μην πω ότι το 10.500 π.Χ. η ζώνη του Ωρίωνα δεν σχημάτιζε γωνία 45ο με τον μεσημβρινό της Γκίζας, ενώ αγνοούν τη στροφή του άξονα της γης κατά 75ο το 9.550 π.Χ., άρα ο Ωρίωνας δεν ήταν νότιος αστερισμός, συνεπώς δεν προβάλλονταν στο έδαφος του νότιου ορίζοντα όπως σήμερα, άρα δεν είχε καμία σχέση με τις πυραμίδες. Διάτρητη θεωρία από παντού, με εκατοντάδες διαλέξεις και βιβλία best sellers.


Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

Έχοντας λοιπόν μελετήσει εξονυχιστικά τη γεωμετρία των πυραμίδων, παρατήρησα (δείτε την προηγούμενη φωτογραφία) ότι:          
α) Και  οι 3 πυραμίδες εφάπτονται ευθείας (της καφέ  διαγώνιας γραμμής)!!!
β) Μάλιστα η ευθεία αυτή είναι προσανατολισμένη σχεδόν 45ο με κατεύθυνση ΒΑ-ΝΔ!!!
 γ) Οι διαγώνιες κάθε πυραμίδας είναι ΚΑΘΕΤΕΣ στην γραμμή αυτή στα σημεία Α,Β,C!!
Έτσι λοιπόν εξηγείται πως κατασκευάστηκαν οι πυραμίδες, πως δηλαδή υλοποιήθηκαν στο έδαφος.Οι αρχαίοι τοπογράφοι χάραξαν δηλαδή στο έδαφος μια ευθυγραμμία με προσανατολισμό 45ο ως προς το γεωγραφικό νότιο πόλο. Κατόπιν σε ένα  σημείο έφεραν κάθετη με μήκος 340 μέτρα. Αυτή αποτέλεσε τη διαγώνιο της τετράγωνης πυραμίδας του Χέοπα πλευράς 240 μέτρων !!!
Κατόπιν, σε απόσταση 482 μέτρων έφεραν νέα κάθετο στην ευθυγραμμία με μήκος 305 μέτρα. Αυτή αποτέλεσε τη διαγώνιο της τετράγωνης πυραμίδας του Χεφρήνου, πλευράς 216 μέτρων !!!
Και τέλος σε απόσταση 440 μέτρων κατασκεύασαν μετον ίδιο τρόπο την τετράγωνη βάση -πλευράς 95 μέτρων- της πυραμίδας του Μυκερίνου.

ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ GOOGLE, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΑ "ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΑ ΚΤΊΡΙΑ"  ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΑ ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ, ΟΠΩΣ ΕΓΩ. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ  3 ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΕΦΑΠΤΟΝΤΑΙ!!!! ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ. Ο Δρ.HΙSΗΑΜ DARWISH  ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: