Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ -BETHLEHEM STAR DECODED

 
Με αφορμή πρόσκληση ερευνητή που μου ήρθε στο mail  μου για να παρευρεθώ σε παρουσίαση του για το Άστρο της Βηθλεέμ (σ.σ. θεωρία αστήρικτη την οποία έχω απορρίψει και γι αυτο δεν θα παρευρεθώ), ανεβάζω ξανά  το ντοκυμαντέρ που ανέβασα στο youtube το 2012 και έχει 2200 αναγνώσεις μέχρι σήμερα. Σε 12 λεπτά αποκαλύπτω ΟΛΑ τα μυστικά του ΑΣΤΡΟΥ: "ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ 
(σ.σ. με click  στο link αυτό μεταβαίνετε απ' ευθείας στο youtube όπου έχει λίγο καλύτερο ήχο).
 
Υπέροχη εκπομπή στο πάλαι ποτέ ALTER τα Χριστούγεννα του 2007 (σ.σ.σαν πέρυσι ήταν, αλλά πέρασαν κιόλας 8 χρόνια!!!!).Κάποιοι και αυτά τα Χριστούγεννα θα πάνε στο Πλανητάριο για να ακούσουν για πολλοστή φορά το γνωστό παραμύθι Σιμόπουλου: To άστρο της Βηθλεέμ, αν υπήρξε, ήταν  ή σουπερνόβα ή κομήτης ή σύνοδος πλανητών ή μετέωρο ή τίποτε. Δηλαδή λίγο απ΄όλα!!!! Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία παρουσίασα ολοκληρωμένη επιστημονική μελέτη για το ΑΣΤΡΟ της ΒΗΘΛΕΕΜ που μου πήρε σχεδόν 3 χρόνια (από το 2004 έως το 2007).
Τα 3  βιβλία μου αποτελούν την επίσημη ληξιαρχική Πράξη  της Γέννησης και του Σταυρικού Θανάτου του Κυρίου, είτε το θέλουν οι αρνητές του Χριστού είτε όχι.
Κυκλοφορεί στα Αγγλικά (Εκδόσεις ΝΟΩΝ), στα Ελληνικά και στα Ιταλικά (πάλι από τις εκδόσεις ΝΟΩΝ).
Η ελληνική έκδοση δεν υπάρχει σε όλα τα βιβλιοπωλεία, αφού η συνεργασία μου με τις εκδόσεις ΑΦΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ έληξε το 2009 και τα αδιάθετα βιβλία που βρίσκονται στην κατοχή μου, διατίθενται και αυτά από τις εκδόσεις ΝΟΩΝ (τηλ. 6980445019) ή από το βιβλιοπωλείο ΧΡΗΣΤΑΚΗ (Ιπποκράτους 10-12).
Βέβαια κάποιοι μπορούν και αυτά τα Χριστούγεννα να κοιμώνται με την αυταπάτη ότι το Άστρο της Βηθλεέμ ήταν αστικός μύθος της πρώιμης χριστιανικής περιόδου. Όσοι όμως έχουν διαβάσει το βιβλίο μου, απλά έχουν πάρει την απάντηση που έψαχναν σε όλη τους τη ζωή. Ναι, ο Θεάνθρωπος Χριστός, παρά την κατάπτυστη θεωρία των Μυθικιστών, υπήρξε ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΑΤΟ πρόσωπο και κάτοικος του πλανήτη γη από τις 12 Νοεμβρίου του 7 π.Χ. μέχρι τις 19 Απριλίου του 26 μ.Χ. 

ΝΟΤΙCE:
I would like to inform the foreign followers of my blog that an English edition of my documentary is also available. Although my English is advanced, the quality of the narration is relatively poor. I apologize for the inconvenience and hope that you enjoy my BETHLEHEM STAR DECODED video presentation.