Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2008

KΩΔΙΚΑΣ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ

H ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2007 ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 57, ΣΤΟN 2o ΟΡΟΦΟ, ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΩΡΑ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΠΕΡΑΣΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

Το αποκαλυπτικό μου βιβλίο για την γέννηση του Χριστού κυκλοφόρησε στις 5-11-07 σε όλα τα βιβλιοπωλεία.Φιλοδοξώ με την έρευνά μου αυτή να τελειώσω οριστικά το δίλημμα αν υπήρξε το άστρο το Χριστουγέννων.Φυσικά και υπήρξε.Φυσικά και οι τρεις Μάγοι που το ακολούθησαν μέχρι τη Βηθλεέμ και αυτοί ήταν υπαρκτά πρόσωπα.Και φυσικά η ιστορικότητα του Χριστού ενισχύεται τα μέγιστα


. ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ
· ΠΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΝ
· ΠΟΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΑΝ
· ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ
· ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟN ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ
· ΗΤΑΝ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ
· ΣΤΑΘΗΚΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΤΝΗ
· ΗΤΑΝ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝO.

ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΔΙΑ-ΚΡΟΝΟΥ ΤΟΥ 7 π.Χ.




ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ


Σύμφωνα με τις Γραφές, ο βασιλιάς Δαβίδ είχε διαιρέσει την ετήσια υπηρεσία των ιερέων του Ισραήλ σε 24 εφημερίες, δηλαδή μία εφημερία ανά 15νθήμερο. Η εφημερία του Αβιά ήταν η 8η κατά σειρά. Επειδή όμως το εβραϊκό θρησκευτικό έτος άρχιζε τον μήνα Νισάν (Μάρτιος-Απρίλιος) και κάθε εφημερία διαρκούσε 15 ημέρες, συμπεραίνουμε ότι η εφημερία του Αβιά αντιστοιχούσε κάπου μέσα στον μήνα Ταμμούζ (Ιούνιο-Ιούλιο). Στο κεφάλαιο Α’ του Ευαγγελιστή Λουκά αναφέρονται α) Η προαγγελία της γεννήσεως του Προδρόμου ( στίχοι, 5-25 ) και β) Η προαγγελία της γεννήσεως του Ιησού ( στίχοι 26-38). Ο Ζαχαρίας ήταν ιερέας και ανήκε στην εφημερία του Αβιά, όπως αναφέρει ο Λουκάς στους στίχους 5-6. Συνεπώς, συνάντησε τον αρχάγγελο Γαβριήλ τις ημέρες της εφημερίας του στον Ναό. Μετά το τέλος την υπηρεσία του στο ναό (στίχοι 23,24), η στείρα γυναίκα του, η Ελισάβετ, συνέλαβε - όπως προανήγγειλε ο αρχάγγελος - τον Ιωάννη τον Πρόδρομο. Τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της Ελισάβετ (στίχος 26), ο αρχάγγελος Γαβριήλ ανήγγειλε στην Παρθένο Μαρία ότι πρόκειται να γίνει μητέρα του Χριστού, γεγονός που συνέβη 9 μήνες αργότερα.


ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΗ

Ανέτρεξα στο πλανηταριακό πρόγραμμα Celestron the Sky και βρήκα ότι το 8 π.Χ είχαμε εαρινή ισημερία στις 23 Μαρτίου. Ο μήνας Νισάν, δηλαδή η πρώτη νέα σελήνη λίγο πριν ή λίγο μετά την εαρινή ισημερία σύμφωνα με το πλανηταριακό πρόγραμμα Redshift 5 ήταν στις 30 Μαρτίου (90η ημέρα απ’ αρχή της χρονιάς στο Γρηγοριανό ημερολόγιο). Συνεπώς ο Ζαχαρίας που ήταν στην 8η εφημερία ξεκίνησε την υπηρεσία του 7χ15=105 ημέρες μετά από τις 30 Μαρτίου. Δηλαδή μετά την 90+105=195η ημέρα της χρονιάς. Συνεπώς ξεκίνησε την υπηρεσία του την 196η ημέρα της χρονιάς σύμφωνα με το Γρηγοριανό ημερολόγιο , ήτοι στις 14 Ιουλίου. Δηλαδή ήταν στον ναό για 15 ημέρες, από τις 14 Ιουλίου μέχρι και τις 28 Ιουλίου του 8 π.Χ. Όταν λοιπόν ο Αρχάγγελος Γαβριήλ του ανήγγειλε ότι η σύζυγός του Ελισάβετ θα γίνει μητέρα, ήταν προς το τέλος Ιουλίου.
Με τη μελέτη μου ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ απέδειξα ότι ο Χριστός γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου του 7 π.Χ. Συνεπώς αν αφαιρέσω τους 9 μήνες της κύησης, προκύπτει ότι η Μαρία έμεινε έγκυος περί τις 12 Φεβρουαρίου του 7 π.Χ.
Στις 12 Φεβρουαρίου λοιπόν του 7 π.Χ. που έγινε η σύλληψη του Ιησού, η Ελισάβετ σύμφωνα με τον Λουκά έπρεπε να ήταν ήδη 6 μηνών έγκυος(στίχος 26).
Η Ελισάβετ όμως έμεινε έγκυος αφού ο Ζαχαρίας ολοκλήρωσε την υπηρεσία του στο ναό και γύρισε σπίτι του (στίχος 23). Δηλαδή έμεινε έγκυος τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου του 8 π.Χ.
Ομοίως η Μαρία έμεινε έγκυος στον Ιησού στις 12 Φεβρουαρίου του 7 π.Χ. Όμως ο αρχάγγελος Γαβριήλ της ανήγγειλε το Ευαγγελίζεσθαι λίγες ημέρες νωρίτερα. Δηλαδή στις αρχές Φεβρουαρίου του 7 π.Χ. Αν λοιπόν αφαιρέσουμε από τις αρχές Φεβρουαρίου του 7 π.Χ. τις αρχές Αυγούστου του 8 π.Χ., τότε προκύπτουν ΑΚΡΙΒΩΣ οι 6 μήνες της εγκυμοσύνης της Ελισάβετ στον Ιωάννη.

Ακόμη μια εκπληκτική μαρτυρία της Βίβλου συνηγορεί στην ορθότητα της μελέτης μου!!!!!



1 σχόλιο:

niki είπε...

Απο τα λιγα που διαβασα εχει πολυ ενδειαφερον ευχομαι ολοψυχα να μπει σε πολλα σπιτια και να δωσει σε ατομα δυνατοτητες αφυπνισης