Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2010

ΚΥΑΝΕΕΣ ΠΕΤΡΕΣ & ΤΡΟΙΑ

 

Ένα νέο εκπληκτικό βίντεο για τις ΚΥΑΝΕΕΣ ΠΕΤΡΕΣ και την πραγματική θέση της ΤΡΟΙΑΣ, όπως αναφέρεται στα Αργοναυτικά-Λιθικά που ανατρέπει τα ιστορικά δεδομένα (και φυσικά το ΥΠΠΟ και το Παιδείας θα τα αγνοήσουν ως συνήθως). Η ποιότητα βέβαια δεν είναι αυτή στην αρχικά γύρισα το βίντεο, αλλά ο περιορισμός του blog - που δεν το ανέβαζε με τίποτε- με υποχρέωσε να ανεβάσω την ταινία σε μικρότερη ανάλυση. Φυσικά όποιος έχει Google Earth  το βλέπει κατευθείαν.
Ειλικρινά ΕΚΠΛΗΣΣΟΜΑΙ που τα ιερά αυτά κείμενα τα έχει η ελληνική πολιτεία πεταμένα στα σκουπίδια. Η ΧΡΥΣΗ ΒΙΒΛΟΣ της ελληνικής γραμματείας, τα ΟΡΦΙΚΑ, στα αζήτητα.Και δεν ντρέπονται!!!
Τους πρόσφερα απλόχερα την αρχαία γνώση που ανακάλυψα μετά από κοπιαστική και χρονοβόρα προσπάθεια και δυστυχώς αδιαφορούν. Αφήνουν εγκληματικά στο σκοτάδι, την ελληνική προϊστορία θεωρώντας την σαν μυθιστορία, δηλαδή παραμύθι. Oι σπηλιές του Χείρωνα, του Ορφέα και του Φόλου που ανακάλυψα, οι Στήλες του Ηρακλή που εντόπισα στο Μαρόκο και η Ταρτησσός που βρίσκεται θαμμένη 2600 χρόνια στο Αϊν Μπεν Αμμάρ του Μαρόκου, περιμένουν από το ελληνικό κράτος να ευαισθητοποιηθεί. Καλά δεν υπάρχει κανένας που να ενδιαφέρεται για την ιστορία της πατρίδας μας; Τέτοια αναλγησία;

Δεν υπάρχουν σχόλια: