Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011

O ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΅ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ΅

Επειδή σε κάποια sites  γράφονται διάφορα για τον επερχόμενο πλανήτη Νibiru ή Ercolombus  ή Νέμεσις ή Αρμαγεδδώνα  και ότι ήδη φαίνεται στο δυτικό ορίζοντα (πάνω από την Ελευσίνα είπαν κάποιοι που υπονοεί την Έλευσιν) στις 1-02-11 και ώρα 20.30 μ.μ.  ανέβηκα στην ταράτσα του σπιτιού και με το τηλεσκόπιό μου, το Maksutov 127  παρατήρησα για 20 περίπου λεπτά το φωτεινό αντικείμενο. Είναι φυσικά ο Δίας, στον αστερισμό των Ιχθύων και μάλιστα οι 4 Γαλιλαιϊκοί δορυφόροι βρίσκονταν στην ίδια πλευρά, νότια του γίγαντα πλανήτη. Μέσα από το πλανηταριακό πρόγραμμα Celestron's The Sky, δημοσιεύω τα σχετικα screenshot .
Ο Δίας στην πάνω έλλειψη. Στη μεσαία έλλειψη η θέση παρατήρησης Athens-Greece  και στην κάτω έλλειψη η ημερομηνία 1-2-2011 και ώρα 20.30μ.μ. (ίδια ακριβώς με την ώρα παρατήρησης του ουρανού). Aυτό που είδα (τον Δία δηλαδή) το φωτογράφησα κιόλας με την ψηφιακή κάμερα ΝΙCON και το ανέβασα στο photoshop. Καμμία ένδειξη για εξωηλιακό σώμα. Άρα 100% αυτό που κάποιοι θεωρούν σαν τον χάλκινο πλανήτη, όπως υποστηρίζουν, είναι ο Δίας και μόνο ο Δίας.
 Έχοντας ανακαλύψει το αστρο της Βηθλεέμ, που τελικά ήταν ο Δίας, στη σύνοδο Δία-Κρόνου του 7 π.Χ. που συνέβη στον αστερισμό των Ιχθύων, ξαφνιάστηκα. γιατί ο Δίας βρίσκεται πάλι στους Ιχθείς και μάλιστα σχεδόν επάνω στο εαρινό σημείο γ!!!!
Σκέφτηκα να κοιτάξω και να ψάξω λίγο μέσω του προγράμματος τη συμπεριφορά του Δία. Έχουμε λοιπόν: Μέχρι τα τέλη Μαρτίου θα είναι ορατός στο δυτικό ορίζοντα. Μετά θα εξαφανιστεί στο φως του ήλιου και θα εμφανιστεί ξανά στον ουρανό στα τέλη Απριλίου, φυσικά στον ανατολικό ορίζοντα. λίγο πριν την ανατολή του ηλίου. Παρατήρησα στον υπολογιστή ότι ο Δίας βρίσκεται την εποχή αυτή στη θέση ΑΚΡΙΒΩΣ της συνόδου του 7 π.Χ, κάτω από τον αστέρα ε των Ιχθύων. Εκπληκτική σύμπτωση!!!
Μάλιστα όταν εμφανιστεί στο πρωινό ουρανό λίγο πριν το ξημέρωμα  στα τέλη Απριλίου-αρχές Μαίου θα συμβεί ένα φαινόμενο ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ. Δίας, Άρης, Ερμής και Αφροδίτη ο ένας δίπλα στον άλλο.Κανείς δεν πρέπει να χάσει αυτό το φαινόμενο, γιατί θα υπάρξουν αλεπάλληλες σύνοδοι, ακόμη και τριπλοί!!!! Μάλιστα στις 30-04-11 και στις 1-05-11 θα βρίσκεται και η σελήνη στη παρέα!!!!
Βάζοντας στο πρόγραμμα την ημερομηνία 21-12-2012, το έτος μηδέν των ΜΑΓΙΑ δηλαδή, δεν παρατήρησα ούτε συνόδους ούτε τίποτε. Πλανητική ηρεμία. Ίσως όμως να είναι φαινομενική. Ίσως και παραπλανητική. Αυτοί που τα τελευταία 5 χρόνια κατασκευάζουν υπόγειες μυστικές βάσεις για τους εκλεκτούς, σε ΟΛΕΣ τις χώρες που γνωρίζουν το μεγάλο μυστικό, αυτοί που κατασκευάζουν κιβωτούς σπόρων, κάτι περισσότερο θα ξέρουν από εμάς τους θνητούς.  
Εγώ προσωπικά εύχομαι να μην είμαστε εμείς και τα παιδιά μας, η γενιά που θα βιώσει την Αποκάλυψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: