Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ



Θα ξεκινήσω τις δημοσιεύσεις για τις πυραμίδες, σε συνδυασμό πάντοτε με την Ατλαντίδα. ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ.
Στην επάνω φωτο,το τετράγωνο της Ατλαντίδας, πριν το σβήσει η google. Οι άνθρωποι δεν παίζονται τελικά. Σιγά-σιγά το εξαφάνισαν τελείως. Σήμερα αν το ψάξει κανείς σχεδόν δεν διακρίνεται. Όμως στους χάρτες του ΝΟΑΑ υπάρχει και παραϋπάρχει. Και φυσικά σαν φωτογραφία, το βρίσκεις σε εκατομμύρια sites. Ο φίλος Δρ. Μηνάς Τσικριτσής, που μου εχει δώσει απίστευτες ιδέες, πριν 2 ημέρες μου ζήτησε να ελέγξω την Πυραμίδα του Ελληνικού. Την βρίσκω λοιπόν στο google earth (37 35' 14''.20 Ν , 22 40' 17''.77 Ε και μάλιστα υπάρχει σε 3d αν υπάρχουν ενργοποιημένα τα "τριδιάστατα κτίρια") και την ανεβάζω στο autocad. Βάζω και την Ατλαντίδα του Πλάτωνα, αυξομοιώνω τις κλίμακες και παρατηρώ αμέσως ότι το "τετράγωνο" της Ατλαντίδας έχει σχεδόν τον ίδιο προσανατολισμό με την πυραμίδα του Ελληνικού!!!
Όλες οι πυραμίδες (τουλάχιστον της Αιγύπτου που έχω ελέγξει) είναι προσανατολισμένες στα 4 σημεία του ορίζοντα, (άρα η μία πλευρά της πυραμίδας έχει 100% νότιο προσανατολισμό) για λόγους εκμετάλλευσης της ηλιακής ενέργειας, όπως ακριβώς οι ηλιακοί συλλέκτες. Και μάλιστα οι πλευρές τους έχουν κλίση από 40-50 μοίρες, ανάλογα με το γεωγραφικό πλάτος του τόπου. Απίστευτο ε;
Δηλαδή η πυραμίδα του Ελληνικού, ήταν προσανατολισμένη στον ίδιο γεωγραφικό βορρά με την Ατλαντίδα. Αυτόν του 9600 π.Χ. (σ.σ. έβαλα και τη διεύθυνση του βορρά της εποχής αυτής και στις 2 φωτό). Σήμερα ο άξονας της γης έχει περιστραφεί κατά 75 μοίρες σε σχέση με την εποχή της Ατλαντίδας.
Αυτό σημαίνει ότι η Πυραμίδα του Ελληνικού έχει κατασκευαστεί σαφώς πριν την καταστροφή της Ατλαντίδας. Δηλαδή ούτε το 300 π.Χ. όπως ισχυρίζονται κάποιοι, ούτε το 3.000 π.Χ. που λέει ο Ι.Λυριτζής. Χάρη στο Πλάτωνα λύνεται ένα ακόμη μυστήριο!!!
Η αρχαιότερη λοιπόν πυραμίδα του κόσμου είναι αυτή του Ελληνικού. ΄Οσοι λοιπόν το υποστηρίζουν (σ.σ. χωρίς βέβαια κάποια στοιχεία) έχουν απόλυτο δίκιο, αφού προκύπτει έμμεσα από την περιγραφή του Πλάτωνα.
Οι 2 φωτογραφίες έχουν την ίδια σχετική κλίμακα, για να είναι απ' ευθείας συγκρίσιμες. (σ.σ. έχω κρατήσει σε κάθε φωτογραφία, επάνω δεξιά στο κυκλάκι το Ν που υποδηλώνει το σημερινό γεωγραφικό βορρά στους χάρτες της google, και συγκρίνοντας με το κίτρινο βέλος, μπορεί αμέσως να δει κάποιος τη στροφή του άξονα της γης). Η μικρή διαφορά στον προσανατολισμό(~3 μοίρες) των δύο σχημάτων οφείλεται καθαρά στο προβολικό σύστημα (δηλαδή από τη μετατροπή της γης που είναι ελειψοειδές εκ περιστροφής, στο καρτεσιανό επίπεδο). Το έλεγξα σήμερα, αλλά επειδή είναι σφαιρική τριγωνομετρία, δεν θα το αναλύσω περεταίρω. Τα 2 σχήματα είναι ΑΠΟΛΥΤΑ προσανατολισμένα. Αυτό που είχα αρχικά γράψει ότι : άλλο να υλοποιήσεις στο έδαφος μιά πυραμίδα πλευράς 14 μέτρων και άλλο τετράγωνο 140 χιλιομέτρων, δεν ισχύει πλέον, ή ισχύει ελάχιστα. Επίσης το ότι έχω στηριχτεί στο τρισδιάστατο μοντέλο της google που σίγουρα δεν έχει την ακρίβεια των επίγειων γεωδαιτικών μετρήσεων, ισχύει. Όμως η σχετική στροφή των 2 σχημάτων που παρατηρείται οφείλεται κατά κύριο λόγο στη μη παραλληλία των μεσημβρινών, που στο επίπεδο είναι θεωρητικά παράλληλες ευθείες, στην πραγματικότητα είναι μέγιστοι κύκλοι που τέμνονται στους 2 πόλους). Όσο για το τι ήταν οι πυραμίδες, το λέει η ετυμολογία του ονόματός τους: 

ΠΥΡ+ΑΜΙΣ=ΔΟΧΕΙΟ ΦΩΤΙΑΣ=ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. 
Τι ενεργειακός χώρος; Αποδεικνύω ότι οι Πυραμίδες της Αιγύπτου σαφέστατα δεν ήταν τάφοι των Φαραώ, αλλά σύμφωνα με τη θεωρία μου, ηλιακά κάτοπτρα που συνέλεγαν την ηλιακή ενέργεια και τη μετέτρεπαν είτε σε θερμική (όπως ακριβώς οι ηλιακοί συλλέκτες σήμερα) είτε σε ηλεκτρική (όπως τα φωτοβολταϊκά). Ναι. Τόσο προχωρημένη τεχνολογία. Και 100% δεν τις έχτισαν οι Αιγύπτιοι φαραώ. Για να μην πω ότι οι πυραμίδες ήταν επικαλυμμένες με φύλλα αργύρου (του καλύτερου αγωγού στη φύση!!!) και χρησίμευαν (όπως γίνεται πειραματικά σήμερα με ιωδιούχο άργυρο) για τη δημιουργία τεχνητής βροχής, στην άνυδρη αυτή περιοχή του πλανήτη και κάποιοι μείνουν άγαλμα.
Και οι "Αιγυπτιολόγοι" επιμένουν ότι ήταν τάφοι. Αν είχαν διαβάσει την ΕΥΤΕΡΠΗ του Ηροδότου προσεκτικά, θα διαπίστωναν ότι ο Χέοπας βρίσκεται θαμένος σε "θήκη" δηλαδή τάφο, σε υπόγεια κτίρια που κατασκεύασε ο ίδιος κοντά στο Νείλο. Έχω εντοπίσει τον τάφο του από τις δορυφορικές φωτό. Πιστεύω οτι είναι θαμμένος εκεί. Άντε όμως να πείσεις τους Αιγύπτιους, που νομίζουν ότι θα ταράξεις την ηρεμία των φαραώ. Εδώ τους έστειλα φωτό με λεπτομερή περιγραφή της κατασκευής των πυραμίδων, και ο μορφωτικός ακόλουθος 3 μήνες τώρα τηρεί σιγή ιχθύος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: