Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015

100.000 ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!!!

Σήμερα 29-11-15 συμπληρώνονται 7,5 χρόνια από τη στιγμή που ξεκίνησα το ταξίδι στη blogόσφαιρα. Και το κοντέρ έγραψε  το στόχο που είχα βάλει από την αρχή: 100.000 αναγνώστες.!!!
Μέχρι τώρα έχω δημοσιεύσει 154 άρθρα, ως επί το πλείστον επιστημονικά με σημαντική απήχηση όπως αποδεικνύεται.Χωρίς διαφημίσεις, χωρίς κουτσομπολιά, χωρίς πολιτικές αναφορές, κατάφερα τον αρχικό μου στόχο.  Τρεις μήνες είναι αυτοί με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. 1) Ο Ιούνιος του 2011 με 3657 αναγνώσεις όταν δημοσίευσα άρθρα για τη Σελήνη.
2) Ο Δεκέμβριος του 2014, όταν  δημοσίευσα τουλάχιστον 7 άρθρα για την Αμφίπολη με 7565 αναγνώσεις, και 3) ο Οκτώβριος του 2015 και η νέα αναφορά στο Μ.Αλέξανδρο (σ.σ. που έκαναν τελικά "γαργάρα") με 2946 επισκέψεις. 

Όσον αφορά τις χώρες, μετά την Ελλάδα, σχεδόν όλες οι Ευρωπαϊκές με έχουν επισκεφτεί, οι ΗΠΑ με ποσοστό 10% (σ.σ.ας είναι καλά η Σελήνη και το φιάσκο των προσσεληνώσεων), αξιοπρόσεκτη η Αργεντινή, ενώ τελευταία παρατηρώ αυξημένη επισκεψιμότητα από Ουκρανία. Σε άλλα blogs  εμφανίζονται όλες οι χώρες με τις σημαίες τους, έστω και με μία επίσκεψη. Στο blogspot που εγώ επέλεξα, δυστυχώς εμφανίζονται μόνο οι 10 κορυφαίες. Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται σε κάποια ρύθμιση που δεν έχω κάνει και αν αυτό διορθώνεται. Πάντως κατά καιρούς εμφανίζονται απίστευτες χώρες να παρακολουθούν το blog  μου. Μιανμάρ, Ταϋλάνδη, Ινδονησία, Νεπάλ,Φιλιππίνες είναι μερικές μόνο που θυμάμαι και απορώ πως με βρήκαν και τι διάβασαν σε ένα blog  αμιγώς Ελληνικό. Πιθανά με google translation γιατί να είναι κάποιοι Έλληνες σε αυτές τις χώρες που να με ανακάλυψαν κοματάκι δύσκολο.
Οι πέντε δημοφιέστερες δημοσιεύσεις μου 1) ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ με 6181 αναγνώσεις και με αρκετές δεκάδες επισκέψεις από Σκόπια (καμμία έκπληξις) που φυσικά και στο blog εμφανίζονται ως Μακεδονία (καμμία έκπληξις) 2) ΑΡΧΑΙΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ: Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΠΡΙΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΡΗΞΗ ΤΟΥ 1614 π.Χ με 4331 αναγνώσεις 3) Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ με 2330 αναγνώσεις 4) ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ  με 2308 αναγνώσεις και τέλος 5) Η ΧΑΜΕΝΗ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ με 1643 αναγνώσεις.
Ευχαριστώ τους φίλους για τα καλά λόγια και τα θετικά σχόλιά τους. Όσοι θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί μου για οτιδήποτε, μέσω του email: sotosofias@yahoo.gr

1 σχόλιο:

GEORGIOS BENEAS είπε...

Σωτήρη εύχομαι ευόδωση όλων των στόχων σου. Καλή συνέχεια στο διαδικτυακό ταξίδι σου!!!