Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

EKΠΟΜΠΗ ΣΤΟ BLUE SKY

Την Κυριακή το μεσημέρι ( 3.15-5.15 μ.μ.) , 10-01-10 ,εμφανίστηκα προσκεκλημένος του αγαπητού φίλου Κώστα Πλαϊτη , στην εκπομπή του BLUE SKY Κρητική Γωνιά που αφορά την Κρήτη. H συζήτηση περιεστράφηκε φυσικά γύρω από την Αργοναυτική εκστρατεία. Παρουσίασα για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, την πραγματική πορεία των Αργοναυτών μέσα από τα πλωτά ποτάμια της Ευρώπης, τον Ατλαντικό και τη Μεσόγειο. Μετά το τέλος της εκπομπής-ακόμη και σήμερα- δέχτηκα συγχαρητήρια  για την μελέτη μου από αρκετούς τηλεθεατές της εκπομπής. Όσοι  αγοράσουν το βιβλίο μου σίγουρα δεν θα το μετανοιώσουν.Τουλάχιστον θα διαβάσουν για πρώτη φορά στη ζωή τους , τις συγκλονιστικές αλήθειες των Ορφικών κειμένων, που κάποιοι "σκόπιμα" τα έχουν πεταγμένα στα σκουπίδια. Αν είναι ποτέ δυνατόν τα ΟΡΦΙΚΑ να μην διδάσκονται υποχρεωτικά σε δημοτικά, γυμνάσια πανεπιστήμια και να μαθαίνουν τα Ελληνόπουλα τις ανοησίες περί μυθολογίας που γράφουν κάποιοι "Έλληνες" στα σχολικά βιβλία και δεν ντρέπονται!!! Η επόμενη παρουσίαση θα γίνει στις 22 Φεβρουαρίου στο Δήμο Ελληνικού. Από τις εκδόσεις ΝΟΩΝ θα κυκλοφορήσει εντός των προσεχών ημερών το μονόγραμμα ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ, Τα Ορφικά  αποκαλύπτουν : Όλη η αλήθεια για την πραγματική τους ταυτότητα.

Θα υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση της ταυτοποίησης της σπηλιάς του Χείρωνα με αυτή της Βαθοσπηλιάς στη Μηλίνα, το σπήλαιο της Στρύμης στη Ροδόπη με αυτό του Ορφέα και τέλος το σπήλαιο του Φόλου στη Φολόη. Θα υπάρχει και δώρο DVD με ντοκυμαντέρ. Θέλω να ευχαριστήσω τους εκδότες του οίκου ΝΟΩΝ, τη Βάνα Κοζόκου και το Μάνο  Κώνστα για την τεράστια βοήθεια που μου έχουν δώσει , που έχουν πιστέψει σε εμένα και που ελπίζω στο τέλος να τους δικαιώσω και εγώ.
Το  εξώφυλλο το σχεδίασε ο εκπληκτικός γραφίστας ο Σπύρος Ψαθάς, που είχε την λαμπρή ιδέα να αλλάξει το εξώφυλλο που είχα εγώ σχεδιάσει - και το οποίο πράγματι δεν πήγαινε με το ύφος του κειμένου- και να παρουσιάσει αυτήν την  πολύ όμορφη σύνθεση. Ελπίζω ότι θα τύχει της προσοχής όσων ενδιαφέρονται πραγματικά για την ιστορία αυτού του τόπου. Είναι 100% πρωτότυπη έρευνα , ανατρεπτική, απόλυτα τεκμηριωμένη και όχι αναμάσηση των ήδη γνωστών ισχυρισμών  ότι οι Κένταυροι ήταν μισοί άνθρωποι-μισοί άλογα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: