Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Εβλεπα το Σάββατο 19-12-09 την εκπομπή πύλες του Ανεξήγητου και ένα από τα θέματα ήταν και το Άστρο. Δήλωση Δ.Σιμόπουλου:Δεν ξέρουμε τι ήταν το άστρο. Αποκλείεται να ήταν η Σύνοδος Πλανητών Δία-Κρόνου γιατί είναι συνηθισμένο φαινόμενο που έχει περίοδο 20 περίπου χρόνια. Συνεπώς και ο Χριστός θα γεννιόταν κάθε 20 χρόνια. Αν όμως είχε διαβάσει το βιβλίο που του χάρισα το 2007, θα έβλεπε ότι η σύνοδος Δία-Κρόνου του 7 π.Χ. ήταν ΟΡΙΣΤΙΚΑ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ το άστρο της Βηθλεέμ με περίοδο 735.000.000 χρόνια!!!. Στις σελίδες του βιβλίου μου, υπάρχει η απόλυτη αστρονομική τεκμηρίωση. Φυσικά όλα τα αστρονομικά φαινόμενα που περιγράφω, οποιοσδήποτε χρήστης πλανηταριακού προγράμματος, αφιέρωνε το 1/10 των ωρών που αφιέρωσα εγώ, θα το έβρισκε σίγουρα.  Εκείνο που σίγουρα δεν θα έβρισκαν είναι η αποκωδικοποίηση των γεωδαιτικών πληροφοριών, αλλά και η θεολογική ερμηνεία ΟΛΩΝ των αναφορών των Ευαγγελίων με απόλυτα επιστημονική προσέγγιση. Ναι, τα Ευαγγέλια, εκτός από θεόπνευστα, είναι και 100% επιστημονικά κείμενα. Απλά είναι γραμμένα από μη αστρονόμους ή μαθηματικούς ή γεωδαίτες , με συνέπεια και οι αστρονομικές ή γεωδαιτικές πληροφορίες να είναι απλοποιημένες ή "κωδικοποιημένες".  Το βιβλίο μου Κώδικας άστρο των Χριστουγέννων βαίνει προς εξάντληση των 2500 βιβλίων που εξεδώθηκαν το Νοέμβριο του 2007. Υπάρχουν ακόμη περίπου 300-400 τα οποία διατίθενται ΜΟΝΟ από τις εκδόσεις ΝΟΩΝ και όχι εκδόσεις Γεωργιάδη. Γι αυτό και η τιμή του έπεσε από τα 12,54€ στα 10€. Όσοι το ζητήσουν από τις εκδόσεις ΝΟΩΝ (τηλ 2106019496) θα τους στέλνεται με αντικαταβολή χωρίς τέλη . Ήδη έχω ετοιμάσει την νέα έκδοση με 40% επιπλέον ύλη και με αναφορές στο Ζαχαρία, στον Έσδρα, στους Ψαλμούς, στον Αβιά κλ. Και φυσικά με νέο εξώφυλλο με τους 3 Μάγους να διασχίζουν τη Συριακή έρημο. Απίστευτες ερμηνείες όπου για πρώτη φορά, αποδεικνύεται ότι οι αναφορές των προφητειών στο πρόσωπο του Ιησού, επιβεβαιώνονται πλήρως, κάνοντας σωστή χρήση των εξελιγμένων αστρονομικών προγραμμάτων. Φυσικά την αστρολογία, όπως εμφανίστηκε στην εκπομπή την απορρίπτω μετα βδελυγμίας. Όμως πριν από 2 χρόνια, η συνάδελφος αρχιτέκτων και ερασιτέχνης αστρολόγος κα Έφη Κάπουλα, μου έστειλε το γενέθλιο ωροσκόπιο του Χριστού, βασισμένο στην ημερομηνία της 12ης Νοεμβρίου του 7 π.Χ. και  19.30 μ.μ. τοπική ώρα Βηθλεέμ ,την οποία έχω προτείνει και που συμφωνεί ΑΠΟΛΥΤΑ με την εφημερία του Αβιά. Αυτά που έγραψε η αγαπητή συνάδελφος μαζί με το γενέθλιο χάρτη του Ιησού, κυριολεκτικά με συγκλόνησαν. Φωτογράφισε μέσα από το ωρόσκοπιο, τη ζωή του Χριστού, όπως ακριβώς την περιγράφουν οι Ευαγγελιστές. Με έκανε να αλλάξω -έστω και λίγο- γνώμη για την αστρολογία.Και βγαίνουν στην τηλεόραση άνθρωποι,  που πληρώνονται αδρά για να μας πουν τους χρησμούς της Πυθίας!!!!
Ανάθεμα κι αν κανένας τους ήξερε τι έλεγε. Γενικόλογες αοριστολογίες.Φυσικά το ντοκυμαντέρ που έδειξε η εκπομπή για τη Βηθλεέμ ήταν το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ με τον Δεκέμβριο του 2005 όταν είχα εμφανιστεί ζωντανά στην εκπομπή Αθέατος Κόσμος ( 20-12-2005).
Αντί λοιπόν να ακούτε τις αηδίες για κομήτες και υπερκαινοφανείς που λέγονται στην τηλεόραση  από  επιστήμονες του καναπέ, ανοίξτε το βιβλίο μου μπας και ανοίξουν λίγο οι ορίζοντες της γνώσης σας.
Όσοι ανήκουν σε συλλόγους ή οργανισμούς ή βιβλιοθήκες, μου γράφουν και τους το δίνω ΔΩΡΕΑΝ.
Η 2η έκδοση θα είναι από τις εκδόσεις ΝΟΩΝ και θα υπάρχει και η πραγματική ιστορία της Γέννησης, με τα γεγονότα των Ευαγγελίων σε απόλυτη χρονική σειρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: