Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

ΚΙΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΤΟΥ 5.200 π.Χ.

Διάβασα ότι πρόσφατα κάποιοι επιστήμονες που εντόπισαν αστεροειδείς με νερό, πρότειναν ότι ίσως αυτή είναι η λύση στην δημιουργία των κατακλυσμών. Μάλιστα ο ξερόλας του διαδικτύου, που γράφεται στα φόρα για να υβρίζει τους συνομιλητές του, είπε επιτέλους και κάτι σωστό.
Αφορμή γι αυτό το άρθρο είναι  η υποτιθέμενη κιβωτός του Νώε, που εντόπισαν σε ύψος 4.000 μέτρα στο όρος Αραράτ και χρονολογήθηκε με τη μέθοδο του C14, να έχει ηλικία 4800 χρόνια . Από τη χρονολόγηση και μόνο δεν συμφωνώ , αφού ο πρωτελευταίος κατακλυσμός του Νώε=Δευκαλίωνα έχει γίνει περί το 5200 π.Χ. Συνεπώς αυτό που βρέθηκε, δεν είναι η Κιβωτός αλλά κάτι άλλο. Κάποιο απομεινάρι αρχαίου ναού, ίσως.
Μάλιστα  είχα δει και ντοκιμαντέρ πριν από 3-4 χρόνια, όπου είχε βρεθεί κουφάρι πλοίου πάλι στο Αραράτ και μάλιστα το είχαν εντοπίσει από αεροφωτογραφία και κάποιος Τούρκος αγρότης, οδήγησε τον Αμερικανό ερευνητή  ο οποίος και το χαρτογράφησε. Ήταν ένα εξαιρετικό ντοκυμαντέρ, που εμένα με είχε πείσει. Τώρα τι δουλειά έχουν οι Κινέζοι με την Κιβωτό, δεν το γνωρίζω. Όμως για ένα πράγμα είμαι κατηγορηματικός. Ο Μεγάλος Κατακλυσμός της Παλαιάς Διαθήκης έγινε, η κιβωτός φτιάχτηκε από τον Νώε και όταν αποτραβήχτηκαν τα νερά  κάθησε μαλακά στον πυθμένα που φυσικά ήταν κάποιο πλάτωμα στο όρος Αραράτ.
Η Κιβωτός έχει βρεθεί λοιπόν πριν από 15-20  χρόνια αν θυμάμαι καλά. Τώρα γιατί η καταπληκτική αυτή ανακάλυψη θάφτηκε, δεν το γνωρίζω. Μάλιστα η χρονόλόγηση έδειξε το 5.000-5500 π.Χ..Ίσως δεν συμφέρει να βρεθεί ένα ιερό σύμβολο της Παλαιάς Διαθήκης.
Αν είναι ποτέ δυνατόν επιστήμονες να προτείνουν ότι ο Κατακλυσμός προήλθε από κομήτες με νερό   (διαστημικά μπουγέλα τα χαρακτήρισαν κάποιοι, μάλλον χαριτολογώντας).
Φυσικά το νερό δεν ήταν νερό της βροχής. Ήταν το νερό των Ωκεανών που λόγω της απότομης μετακίνησης των πόλων, δημιούργησε γιγάντιο τσουνάμι και πλημμύρισε τον κόσμο. Ο άξονας της γης περιστρέφεται εξ ανατολών προς δυσμάς (μετάπτωση του άξονα είναι το φαινόμενο και όχι μετάπτωση των ισημεριών που λένε συνεχεια λανθασμένα) κάνοντας μιά πλήρη περιστροφή σε διάστημα 25.770 χρόνια. Αν λοιπόν αυτή η κίνηση γίνει βίαια , τότε η γη,  που ημερήσια κινείται εκ δυσμών προς ανατολάς, θα αδειάσει κυριολεκτικά -λόγω αδράνειας- τον Ειρηνικό ωκεανό στην Δυτική Β.&Ν.Αμερική, τον Ατλαντικό στην Ευρώπη και στη Δ.Αφρική,  τον Ινδικό στην Ν.Ασία, Αυστραλία κ.ο.κ.
Όταν λοιπόν ο άξονας της γης επανήλθε στην αρχική του θέση, τα νερά των Ωκεανών επανήλθαν και αυτά στη θέση τους. Δηλαδή τις τεράστιες ποσότητες του νερού δεν τις  ρούφηξε η γη , αλλά επανήλθαν  πίσω στους ωκεανούς-όπως έγινε και με το τσουνάμι του 2004 στη Ταϋλάνδη.
Γι αυτό και η Παλαιά Διαθήκη το λέει ξεκάθαρα. Όταν αποσύρθηκαν τα νερά. Δεν λέει όταν η γη ρούφηξε τα νερά . Το έχω ξαναπεί. Τα όστρακα ή η άμμος θαλάσσης που έχει βρεθεί σε διάφορα βουνά, δεν είναι απολιθώματα αρχαίων πυθμένων ωκεανών. Είναι φυσικά τα ακλόνητα στοιχεία, ότι κάποτε από τα βουνά αυτά πέρασε ο Ωκεανός που φυσικά στο διάβα του παρέσυρε και ψάρια, φύκια, όστρακα, τα οποία όταν τα νερά γύρισαν πίσω, παρέμειναν εσαεί ως οι αποδείξεις του παγκόσμιου κατακλυσμού.



Δεν υπάρχουν σχόλια: