Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2011

Google πες αλεύρι? Η Ατλαντίδα σε γυρεύει!!!


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 1: Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ ΣΤΟ GOOGLE EARTH (31 19 32 N , 24 33 03 W). Mε απλό copy-paste των συντεταγμένων -όπως ΑΚΡΙΒΩΣ τις δίνω- στο παραθυράκι αναζήτησης του google earth και πατώντας το εικονίδιο με το μεγενθυντικό φακό σε πάει καρφί στην Ατλαντίδα.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 2: Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ AUTOCAD.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 3: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ADOBE  PHOTOSHOP.

  Προετοιμάζομαι από τώρα για την παρουσίαση στο κανάλι της ιδιαίτερης μου πατρίδας της Κορίνθου, το TOP CHANNEL, της έρευνάς μου για την Ατλαντίδα μέσα στο Σεπτέμβριο. Ξαναδιαβάζω για πολλοστή φορά τους διαλόγους Τίμαιο & Κριτία του Πλάτωνα-φυσικά στα αρχαία Ελληνικά για να μην ξεχνιόμαστε-και χαίρομαι ιδιαίτερα που μου έδωσαν οι πρόγονοί μου την τέλειά τους γλώσσα, αφού ο Σωκράτης είναι ιδιαίτερα απολαυστικός. Τι να πει κανείς για τον θείο Πλάτωνα που διέσωσε τις διδασκαλίες του μεγάλου δασκάλου του. Πόση ευγνωμοσύνη πρέπει να του έχουμε και γι αυτό!!! Φυσικά έρριξα και μιά ματιά στην Αγγλική έκδοση των βιβλίων του Πλάτωνα και ψιλοέφριξα. Πραγματική ξύλινη γλώσσα η αγγλική. Κι αντί να είναι πεταγμένη στα σκουπίδια μιά γελοία "βαρβαρική" γλώσσα, με θλίψη μου διαπιστώνω ότι η Αρχαία Ελληνική είναι πεταμένη στα σκουπίδια. Η γλώσσα δηλαδή που κυριάρχησε στον Παγκόσμιο πολιτισμό για 150 τουλάχιστον αιώνες, βρίσκεται σήμερα -δυστυχώς-μόνο στις καρδιές λίγων ρομαντικών. Για τον νεοέλληνα έχουν σήμερα πιό πολύ αξία τα Τούρκικα, Ρώσσικα και Κινέζικα από την θεία γλώσσα των προγόνων του. Και καλά δεν τα διδάσκεται. Ούτε τις μεταφράσεις των αρχαίων κειμένων δεν διαβάζει μπας και ανοίξει τα ερμητικά κλειστά του μάτια και αυτιά. Αντί να τα έχει στο προσκέφαλό του όπως ο Μέγας Αλέξανδρος την Ιλιάδα, προτιμάει ο μωρός τις ελεύθερές του ώρες να βάζει στο μυαλό του σκουπίδια με τα ανόητα περιοδικά και το άθλιο χαζοκούτι. Αγνοεί ο νεο-Έλληνας ότι η αρχαία γλώσσα μας είναι  τέλεια δομημένη. Είναι το φάρμακο του εγκεφάλου. Υπάρχουν αρχαίοι ήχοι και γράμματα που βοηθούν τους νευρώνες του εγκεφάλου, τους κρατάνε ενωμένους. Εγώ τουλάχιστον δεν έχω διαβάσει σε κανένα αρχαίο κείμενο για  Έλληνα που να έπασχε από κατάθλιψη ή να είχε ψυχολογικά ή νοητικά προβλήματα ή να είχε αυτοκτονήσει. Όλα τα γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου-κατά ομάδες-εκπαιδεύουν άλλα τη μύτη, άλλα τα χείλη, άλλα τον ουρανίσκο κλπ. Αν είναι ποτέ δυνατόν να καταργήσουν οι ανόητοι δημοτικιστές το τελικό "ν" από την αιτιατική , το θείο δηλαδή ένρινο γράμμα που "μιλάει" απ΄ευθείας στον εγκέφαλο!!! Αυτά τα ολίγα.
Για να επανέλθω στην Ατλαντίδα. Εκτενές άρθρο μου υπάρχει στο ηλεκτρονικό περιοδικό του φίλου και συναδέλφου μηχανικού Κώστα Δελήμπαση (ΕΔΩ).
Διάβασα σο ιντερνέτ ότι κάποιος ξένος ερευνητής επεξεργάστηκε την γνωστή πλέον φωτογραφία της ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ του Google earth (την 1η όπως παραθέτω) και πρότεινε να κάνουμε το ίδιο, για να δούμε ιδίοις όμμασι ότι η Google  ΨΕΥΔΕΤΑΙ. Την AREA 1 που έχω ανεβάσει με screenshot  στις 2 πρώτες φωτό, την έβαλα στο Adobe Photoshop και της πείραξα χρώμα, φωτεινότητα και κοντράστ. Έμεινα κάγκελο. Αν είναι ποτέ δυνατόν!!! Η Google ισχυρίζεται ότι οι σχηματισμοί του ωκεάνιου πυθμένα -που φαίνονται πεντακάθαρα τριδιάστατοι στην 3η φωτό- είναι οι πορείες πλοίων στην επιφάνεια της θάλασσας και ίχνη των σόναρς!!!Πραγματικά απευθύνεται σε ανεγκέφαλους, όπως ο εκπρόσωπός της που δήλωσε αυτή την ανοησία για να κατευνάσει τα πνεύματα. Κι από κοντά οι επιστήμονες του κατεστημένου να συμφωνούν με τη Google. Πάνε εκτός από χαζούς, να μας βγάλουν και στραβούς!!!
Ο Πλάτωνας δικαιώνεται ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ!!! Αν ήταν βέβαια ποτέ δυνατόν ο Πλάτωνας να έγραφε φανταστικά γεγονότα. Όταν μάλιστα στην παρέα ήταν ο Σωκράτης, αποκλείεται ο Πλάτωνας να αμαύρωνε την παρουσία του δασκάλου του γράφοντας ψέματα. Εξ άλλου αν αναλύσει κανείς τα κείμενα θα διαπιστώσει την ρεαλιστικότητα και την συνέπεια των όσων λέγονται. Δηλαδή σε ένα κείμενο με υψηλά νοήματα, βρήκαν κάποιοι να προσάψουν στον Πλάτωνα ότι κατασκεύασε την ιστορία της Ατλαντίδας για να στηρίξει την Πολιτεία του!!!Δηλαδή ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ του πνεύματος χρειαζόταν ένα ψέμα σαν άλλοθι της θεωρίας του; Για τέτοιους "λόγιους" της συμφοράς δηλαδή μιλάμε. Που δεν έχουν ΚΑΝ διαβάσει Πλάτωνα αλλά τον λένε παραμυθά. Από την αρχή που βιάβασα για την Ατλαντίδα το 1985, ήμουν απόλυτα πεπεισμένος ότι ο Πλάτωνας έγραψε όπως πάντοτε την ΑΛΗΘΕΙΑ. 
Και ήρθε το Google earth  το 2009 και επιβεβαίωσε την ύπαρξή της βυθισμένης ηπείρου. Το γιατί κάποιοι το αμφισβητούν φανατικά, είναι προφανές. Απλά ανατρέπει για ακόμη μιά φορά ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ το ψευδεπίγραφο Ινδοευρωπαϊκό κατασκεύασμα του 19ου π.Χ. αιώνα, αφού η Ελληνική φυλή δεν είναι προϊόν των ανύπαρκτων Ινδοευρωπαίων, όπως διατείνονται  και τους βολεύει να διαδίδουν, αλλά φυλή με ιστορία από το 12.000 π.Χ. για να μην πω από το 50.000 π.Χ.  
Google πες αλεύρι? Η Ατλαντίδα του Πλάτωνα σε γυρεύει!!!

2 σχόλια:

NIKOS είπε...

Εχετε απόλυτο δίκιο , κατέβασα το google earth , έδωσα στο search madera islands ,και βρήκα τα παράξενα αυτά τετράγωνα

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Σόφια εκπληκτική η εργασία σας.


Έχοντας διαβάσει ολα σας τα άρθρα εχω ορισμένες ενστάσεις.

Δεν μπορούμε να πούμε οτι ήταν "Έλληνες" οι Άτλαντες αλλα οτι καταγόντουσαν απο τους ίδιους Θεούς με τους μετέπειτα Έλληνες. Είναι σαφές οτι μιλάμε για προκατακλισμιαίο πολιτισμό που ανήκει σε ολη την λευκή φυλή και οχι μόνο στους Έλληνες . Όλη αυτή η γνώση σαφώς και αποθηκεύτηκε στην Αίγυπτο , οπου μεταγενέστερα την επανα-γνωρίσανε οι απόγονοι εκείνων.

Είναι η ιστορία της λευκής φυλής - οχι της Ινδοευρωπαικής οπως ορθά λέτε - η οποία κατάγεται απευθείας απο τους "Θεούς" σύμφωνα με τις πεποιθήσεις τόσο των Ελλήνων οσο και των αρχαίων Αιγυπτίων.

Μετα τιμής