Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011

Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ; ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ!!!!

Νέα αθλιότητα εν όψει!!! Γυρίζουνε ντοκιμαντέρ για την έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης  που θα μοιραστεί λέει σε DVD σε Αγγλία, Γερμανία, Βέλγιο Ολλανδία, Σουηδία, Ισπανία. Την είδηση διάβασα σήμερα 31-08-11στο ΕΘΝΟΣ.GR  και δεν μπορώ να μην τη σχολιάσω.
Η αθλιότητα έγκειται στο ότι συνδυάζουν την έκρηξη της Σαντορίνης (σ.σ. που από το 2008, με τη μέθοδο του C14  χρονολογείται ΟΡΙΣΤΙΚΑ το 1613 π.Χ) με την εξαφάνιση της Ατλαντίδας του Πλάτωνα, που στον διάλογο ΤΙΜΑΙΟΣ του Πλάτωνα,  ο Σόλωνας και οι Αιγύπτιοι ιερείς της Σάϊδος την χρονολογούν το 9.500 π.Χ.  Για ξαναδιαβάστε το εμπεριστατωμένο μου άρθρο για την έκρηξη της Σαντορίνης σε παλιότερη δημοσίευσή μου ΕΔΩ 
Επίσης στο scrib  υπάρχει καταπληκτικό άρθρο, βασισμένο στο δικό μου κείμενο και εμπλουτισμένο με φωτό και πραγματικά τους συγχαίρω scrib.
Επιστημονική έρευνα και όχι οι μπούρδες του BBC που ξαφνικά θυμήθηκε την έκρηξη της Σαντορίνης ΜΟΝΟ για να πουλήσει τα DVD.
Δηλαδή 8.000 χρόνια ελληνικής ιστορίας τα παραγράφουν με μιάς!!! Τους βολεύει τους Ανθέλληνες αυτό. Και την αθλιότητα αυτή την υποστηρίζει-όπως διάβασα-και το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο και λογικά η προϊστάμενη αρχή το ΥΠ. Πολιτισμού. Ξεπουλάνε την ελληνική ιστορία για λίγα κωλοευρώ που θα εισπράξουν από το BBC σαν νόμιμα τέλη από τις πωλήσεις του DVD!!!
Κάθε γελοίο «επιστήμονα» -που ΑΓΝΟΕΙ προκλητικά τον γίγαντα του πνεύματος τον Πλάτωνα -τον χρήζουν αυθεντία. Του επιτρέπουν δηλαδή του κάθε «βάρβαρου» να ασελγεί στην αρχαία Ελληνική προϊστορία. Να δηλώνει ευθαρσώς ότι ο Πλάτωνας είναι παραμυθάς. Αρκεί να έχει τίτλο σπουδών από Καίμπριτζ, Οξφόρφη, Χάρβαρντ κλπ. και να γυρίζει ντοκυμαντέρ για το BBC ή το NATIONAL GEOGRAPHIC. Για διαβάστε ρε άσχετοι του BBC στην αρχαία Ελληνική γλώσσα τον ΤΙΜΑΙΟ και τον ΚΡΙΤΙΑ για να ξεστραβωθείτε, γιατί η γλώσσα σας χωρίς τα 100.000 ελληνικά λήμματα είναι για τα σκουπίδια.
Και οι εδώ ακαδημαϊκοί της δεκάρας κωφεύουν. Ντρέπομαι άλλη μια φορά για λογαριασμό τους. Που δεν βγαίνουν να κράξουν τους άσχετους. Άκου η Ατλαντίδα του Πλάτωνα από τον Ατλαντικό στο Αιγαίο!!!! Τόση βεβαιότητα.
Βρε γελοίοι θα τη λέγανε Αιγηίδα όχι Ατλαντίδα. Μάθετε επιτέλους σωστά Ελληνικά. Μάθετε επιτέλους ετυμολογία. Την θάλασσα που περιβρέχει τα Ιόνια νησιά την λένε Ιόνιο πέλαγος. Την θάλασσα που περιβρέχει την Ικαρία, Ικάριο πέλαγος, την Κρήτη, Κρητικό πέλαγος κοκ.
Αφήσαμε την ελληνική ιστορία στα χέρια ανθελλήνων. Που χαρίζουν την Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς και την Ιωνία στους Τούρκους, που άκουσον-άκουσον θεωρούν τις αρχαίες Ελληνικές πόλεις της Ιωνίας σαν πρώιμο τούρκικο πολιτισμό και  τον Ομηρο αρχαίο Τούρκο ποιητή (και τον έχουν μάλιστα εκτουρκίσει ως Ομέρ).ΕΛΕΟΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: