Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2011

ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ ΚΥΠΡΟΥ : ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΚΕΤΗ!!!!!

Μετά από πρόσκληση του ΑΝΤ1 Κύπρου, συνεργείο του σταθμού με επισκέφτηκε  στις 14-12-11 στην οικία μου για να παρουσιάσω την επιστημονική μου εργασία για το άστρο της Βηθλεέμ.  Η εκπομπή παίχτηκε τελικά την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου  στη καθημερινή εκπομπή του ΑΝΤ1 Κύπρου,  ΒΑΛΕ ΑΝΤΕΝΑ .  Μπορείτε να την δείτε εδώ.BAΛΕ ΑΝΤΕΝΑ , ΚΥΚΛΟΣ 2, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 77
Από τη 1,5 ώρα συνέντευξη παίχτηκαν περίπου 20 λεπτά σε 3 δεκάλεπτες συνέχειες. Το μοντάζ φυσικά παρουσίασε άλλα αντί άλλων. Σημαντικότατα σημεία της συνέντευξης μου δεν μεταδόθηκαν, ενώ άλλα διαστρεβλώθηκαν. Οι δύο προσκεκλημένοι της εκπομπής ΕΠΙΕΙΚΩΣ απαράδεκτοι. Ο θεολόγος Πιτσιλίδης με χαρακτήρισε άσχετο με τα ευαγγέλια. Ποιόν; Κάποιον που τα έχει μελετήσει όσο κανείς άλλος από τους υποτιθέμενους "μαϊντανούς" θεολόγους της πλάκας. Μάλιστα το άτομο, όταν η παρουσιάστρια είπε ότι αρθρογραφώ κατά καιρούς σε περιοδικά του εναλλακτικού χώρου, συμπέρανε ότι είμαι δωδεκαθεϊστής!!!!! Ρε ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕ  που δεν έβαλες γλώσσα μιά ώρα και έλεγες τις βλακείες της ζωής σου, εγώ δεν είμαι θεολόγος, αλλά έχω μελετήσει τις Γραφές από την επιστημονική τους πλευρά και έχω ανακαλύψει  απίστευτα πράγματα, ενώ εσύ σαν παπαγάλος που είσαι, το μόνο που ξέρεις είναι να αναπαράγεις μόνο αυτά που διαβάζεις χωρίς καν να μπορείς να τα αναλύσεις.
 Ξέρεις  ρε κανένα δωδεκαθεϊστή να έχει μελετήσει τη ζωή του Χριστού, όσο εγώ; Να έχει γράψει ένα 100% θεολογικό βιβλίο που εσύ ούτε στον ύπνο σου; Να έχει δεχτεί τις προσωπικές ευχές του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου; Του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου; Του π.Μεταλληνού;
Ο έτερος ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Φάκας με τ΄ονομα, με δυστυχώς τίτλο αστρονόμου, όσο μιλούσα, χειρονομούσε με απαξιωτικό τρόπο!!!!Αλλά είπαμε. Όταν  έχεις πάρει τα ΣΩΒΡΑΚΑ στην κυριολεξία, στους αστροφυσικούς του σωρού, όταν έχεις ερμηνεύσει ΟΣΟ κανείς άλλος παγκοσμίως τη σύνοδο Δία-Κρόνου, όταν έχεις αφιερώσει τρία τουλάχιστον χρόνια μελετώντας λεπτό προς λεπτό στον υπολογιστή το Άστρο της Βηθλεέμ, βγαίνει ο άσχετος που αποκαλεί τον Γιοχάνες Κέπλερ σαν Κέμπλερ και λέει τις γνωστές ανοησίες που ακούω κάθε Χριστούγεννα. Που ανάθεμα αν έχει μελετήσει το Σωσιγένη, τον Ίππαρχο, τον Πτολεμαίο, τον Ερατοσθένη, τον Μέτωνα, τον Κάλλιπο όπως εγώ. Όταν τον ρώτησε η παρουσιάστρια πότε καθιερώθηκε η γιορτή της 25ης Δεκεμβρίου, ο ΜΕΓΑΛΟΣ επιστήμονας απάντησε αόριστα τους πρώτους χριστιανικούς αιώνες. Εγώ στο τμήμα της συνέντευξης μου που δεν μεταδόθηκε, είπα ΑΚΡΙΒΩΣ το έτος 336 μ.Χ. από το Μεγάλο  Κωνσταντίνο. 
Παρουσίασα  διδακτορική στη κυριολεξία μελέτη για τη Σύνοδο Δία-Κρόνου και αυτός κατάλαβε ότι εγώ είπα ότι το Άστρο ήταν εφεύρεση των Ευαγγελιστών και ότι έχω πάθει σύγχυση!!!! ΠΟΛΥ ευγενικός είσαι  φίλε. Αλλά αν ήμουν στο στούντιο, θα έπαιρνες την απάντησή σου. Επιστήμονα του καναπέ.
Μάλιστα  ήξερε ότι ο Διονύσιος ο Μικρός ήταν Έλληνας.Είχε δει μάλλον το πιστοποιητικό γέννησής του!!!! Εγώ είπα ότι ο Διονύσιος γεννήθηκε στη Σκυθία το 470 μ.Χ.και είχε Ελληνική παιδεία. Αυτό τουλάχιστον λένε οι εγκυκλοπαίδειες.
Ο έτερος Καππαδόκης, Θεολόγος, Παντογνώστης και Πανεπιστήμονας-παπαγάλος ανέφερε ότι το λάθος του Διονυσίου του Μικρού στη χρονολόγηση της γέννησης του Χριστού ήταν αόριστα εφτά χρόνια. Μόνο που στη συνέντευξη μου ανέφερα ότι το λάθος του Διονύσιου του Μικρού ήταν τα πρώτα 4 χρόνια της αυτοκρατορίας του Καίσαρα Αυγούστου, που ξέχασε να υπολογίσει ο Διονύσιος (σ.σ. από το 31 π.Χ. της μάχης του Ακτίου μέχρι το 27 π.Χ. που η σύγκλητος ανεκήρυξε τον Οκταβιανό σαν Αύγουστο). Δηλαδή ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ούτε ένα ιστορικό αρχείο, ο ΞΕΡΟΛΑΣ όταν εγώ ξεσκόνιζα επί 3 χρόνια την παγκόσμια βιβλιογραφία. Μάλιστα ήταν βέβαιος ότι ο Διονύσιος ο Μικρός το 400 μ.Χ.καθιέρωσε το έτος γέννησης του Χριστού. Αν άνοιγε, ο άσχετος, ιστορικά αρχεία θα διάβαζε ότι το 400 μ.Χ. ήταν αγέννητος ο Διονύσιος. Γεννήθηκε περί το 470 μ.Χ. και το 525 μ.Χ., επί Πάπα Ιωάννη του Ι' , ήταν αυτός που καθιέρωσε το ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ ΚΥΡΙΟΥ.  Εγώ είπα τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια και μάλιστα έδωσα την 1,5 ώρα συνέντευξη Α  ΚΑΠΕΛΑ. Ούτε τις σημειώσεις μου δεν συμβουλεύτηκα. 
Ο δε αρχιεπιστήμονας αστρονόμος, μόλις η συμπαθής παρουσιάστρια είπε κάτι για το έτος μηδέν, δεν της είπε ότι την εποχή του Χριστού ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ έτος μηδέν γιατί το μηδέν σαν αριθμός καθιερώθηκε από τους Άραβες τον 12ο αιώνα. Άρχισε να λέει ασυναρτησίες για την είσοδο της Κύπρου στην Ευρώπη. Το θέμα ήταν το άστρο και αυτός το χαβά του με τα βεγγαλικά που έρριχναν στον ουρανό!!! Μάλιστα για να αναδείξει τις γνώσεις του στην αστρονομία, ανέφερε και το πύρινο τρίγωνο του Κέμπλερ. Έχω ξεσκονίσει τη θεωρία του Κέπλερ και αυτά που έχει αναφέρει για τη σύνοδο του 7 π.Χ. είναι το 1/1.000.000.000 απ'όσα έχω εγώ ακαλύψει. Αυτός έκανε υπολογισμούς με το χέρι-προς τιμήν του-και εγώ χρησιμοποιώντας λογισμικό της ΝΑΣΑ!!! Οι ημερομηνίες δε που αναφέρει ο Κέπλερ στη μελέτη του για τη τριπλή σύνοδο του 7 π.Χ. και για το πύρινο τρίγωνο Δία-Κρόνου-Άρη το 6 π.Χ.  και τις οποίες παρουσίασε ο αρχι-αστρονόμος είναι λανθασμένες, αφού τα πλανηταριακά προγράμματα δίνουν ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικές ημερομηνίες. Δεν μπήκε δηλαδή στο κόπο να ελέγξει όπως εγώ τη θεωρία Κέπλερ. Καλά αυτός βαριόταν, δεν έβαλε ούτε ένα φοιτητή αστρονομίας να ψάξει, μπας και ο Κέπλερ, που ο άνθρωπος  έλυσε τις διαφορικές εξισώσεις με το χέρι πριν 4 αιώνες, είχε κάνει λάθος. Αναπαράγουν δηλαδή τη θεωρία Κέπλερ του 17ου αιώνα ενώ είναι αποδεδειγμένα ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ.
 Εξ άλλου ο Κέπλερ αναφέρει ότι ΠΙΘΑΝΟΝ η τριπλή σύνοδος του 7 π.Χ. σε συνδυασμό ίσως με κάποιον υπερκαινοφανή, όπως το 1604 μ.Χ., να ήταν το άστρο της Βηθλεέμ. Εγώ απλά το ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ότι το άστρο της Βηθλεέμ ήταν τελεσίδικα η μεγάλη ηλιοκεντρική σύνοδος Δία-Κρόνου του 7 π.Χ. είτε το δέχονται οι αστρονόμοι του σωρού είτε όχι. Θα ήθελαν πολύ να έχουν κάνει τη δική μου μεγάλη ανακάλυψη αλλά δυστυχώς γι αυτούς το προνόμιο αυτό ο ΘΕΟΣ το έδωσε σε εμένα. 
Φυσικά ΣΚΥΛΟΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ για τη συνέντευξη γιατί κατάλαβα για πολλοστή φορά ότι στη μαγνητοσκόπηση ξηλώνουν και ράβουν κατά το δοκούν.(Ακριβώς ότι είχε γίνει στο Χαρδαβέλλα το 2009, όταν πάλι σε μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη μου μιάς ώρας, παίχτηκε κουτσουρεμένη 15 λεπτά και εντελώς διαστρεβλωμένη). Είχα παραδώσει 45 φωτογραφίες από το βιβλίο, τις οποίες σχολίαζα αναλυτικά στη συνέντευξη και δεν παίχτηκε ούτε μία!!! Αντί να δείξουν τη τεκμηρίωση των λεγομένων μου, πρόβαλαν απλά αυτά που έλεγα στα μεσοδιαστήματα!!!


Στις 8 Ιανουαρίου 2012 στις 18.00 , θα είμαι  προσκεκλημένος του συλλόγου Αργείων  "Ο ΔΑΝΑΟΣ" στην αίθουσα διαλέξεων του Μεγάρου του στο Άργος, Οδός Αγγελή Μπόμπου 8 (δίπλα στη παλια Αστυνομία) , με το επίκαιρο θέμα : Το άστρο της Βηθλεέμ αποκαλύπτεται.
Όσοι πιστοί προσέλθετε .

Δεν υπάρχουν σχόλια: