Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11.500 ΧΡΟΝΙΑ!!!

Τελικά η Ατλαντίδα με κυνηγάει συνέχεια και παντού!!! Ρε μπας κι είχα ζήσει σε κάποια προηγούμενη ζωή μου στην θρυλική ήπειρο; Ερευνώντας για πολλοστή φορά την περιοχή με την ΔΥΣΤΥΧΩΣ σβησμένη Ατλαντίδα, σκέφτηκα το εξής: Αφού η Google σου δίνει την δυνατότητα να ανεβοκατεβαίνεις την επιφάνεια της γης (tilt down) μήπως με την ίδια λογική, σου δίνει την δυνατότητα να ανεβοκατέβεις και στον ωκεάνειο πυθμένα; Tι έχω να χάσω; σκέφτηκα.
Βρίσκω την Ατλαντίδα στο google earth  και δοκιμάζω να κατέβω στο βυθό του Ατλαντικού. ΜΕΝΩ ΑΦΩΝΟΣ. Το πρόγραμμα με κατέβασε στον πυθμένα του ωκεανού εκεί που αναπαύεται εν ειρήνει  η Ατλαντίδα!!! Στο εκπληκτικό screen shot  που ανέβασα (δεν έχει βέβαια την ευκρίνεια που έχει η επιφάνεια της γης) φαίνεται το νοτιότερο από τα 3 όρη της Aτλαντίδας το Seewarte. Το υψόμετρο που μέτρησα, φαίνεται ακριβώς δίπλα στις συντεταγμένες, είναι -193μ που σημαίνει ότι  η κορυφή του τεράστιου βουνού βρίσκεται μόνο 193 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του ωκεανού, ενώ το ύψος του από τον πυθμένα είναι 5.200μέτρα (πιό ψηλό δηλαδή από το Λευκό Όρος των Άλπεων)!!!! Αυτά που φαίνονται πάνω από το βουνό σαν σύννεφα, είναι στην πραγματικότητα η επιφάνεια του Ατλαντικού!!! Χάρη στο εκπληκτικό google earth,  παρόλο που έχει "λογοκρίνει" την περιοχή, έκανα ένα ταξίδι ζωής στη χαμένη Ατλαντίδα.Την προσδιόρισα και την επεξήγησα ΠΛΗΡΩΣ χάρη στον γίγαντα Πλάτωνα και την επισκέφτηκα εικονικά μετά από 11.500 χρόνια χάρη στο google!!!
Ρε σύντροφε James Cameron, πήγες μόνος σου στα 11.000μ στη τάφρο των Μαριανών, για να γυρίσεις ντοκυμαντέρ. Τι λες για την Ατλαντίδα που είναι στα 5.000μ;Θα σου στείλω mail κι αν μου απαντήσεις, μου απάντησες. Θα ψάξω και τον Robert Ballard τον διάσημο κυνηγό ναυαγίων, αυτόν που πρώτος κινηματογράφησε το κουφάρι του Τιτανικού. Κάποτε οι κυνηγοί της Ατλαντίδας την έψαχναν παντού. Στον Ατλαντικό, στη Μεσόγειο,στη Σαντορίνη, στη Κύπρο, στην έρημο Γκόμπι της Μογγολίας, στην Ινδονησία κ.α. Τώρα που τη θέση της, όπως την περιγράφει ο Πλάτωνας, την επιβεβαίωσα και την ερμήνευσα πλήρως, θα είναι εκπληκτικό αν υπάρξει επιστημονικό ενδιαφέρον. Όμως αυτοί που δυστυχώς ελέγχουν την παγκόσμια τάξη, πολύ δύσκολα θα αφήσουν να πραγματοποιηθεί τέτοιο εγχείρημα. Είπαμε ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ η καθεστηκυία ιστορία και αυτό είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: