Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!! ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ!!!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ (ΑΥΤΟΥΣΙΟ) ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΠΛΑΝΗ, ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΗΡΟΔΟΤΟΥ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!! ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ!!!

  
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο τάφος της Αμφίπολης ανήκει στον Μέγιστο των Ελλήνων!
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές βρέθηκε το σώμα του Μεγάλου Αλέξανδρου στον τάφο της Αμφίπολης σε έναν άλλο θάλαμο!
-----------------------------------------------------------------------

Σύμφωνα με δικές μου πληροφορίες,  από αξιόπιστο ερευνητή, που γνωρίζει αρχαιολόγο που μετείχε στην ανασκαφή στην Αμφίπολη έχουν βρει τη σωρό του Μεγάλου Αλεξάνδρου εδώ και καιρό και μας την κρύβουν!!!! Κάποιοι αντίκρυσαν την "ιστορία" της Ελλάδας και αντί να την αναδείξουν, την κουκούλωσαν: ΟΜΕΡΤΑ'
Από την έρευνά και τις αναλύσεις μου 3 μήνες τώρα, ήμουν 100% σίγουρος ότι στην Αμφίπολη ήταν θαμένος ο Μέγας Αλέξανδρος.
Έλληνες γρηγορείτε. Μας κλέβουν την ΙΣΤΟΡΙΑ μας. Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ έχει βρεθεί και τον κρατάνε φυλαγμένο κρυφά για λόγους δήθεν εθνικής ασφάλειας!!!
Καταλαβαίνετε το ατόπημά τους; Που τολμάνε και δίνουν συνεντεύξεις σικέ; Που ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ακόμη και να ψελλίσουν το όνομά του; Το γνώριζαν εδώ και πολύ καιρό. Τον έχουν βρει (μουμιοποιημένο, όπως λένε ακριβώς και Αρριανός-Πλούταρχος) εδώ και καιρό. Ο Μέγας Αλέξανδρος δεν υπήρξε ΠΟΤΕ στην Αλεξάνδρεια, γιατί απλά η Ολυμπιάδα τον έθαψε στην ιερή γη της Μακεδονίας. Ήταν, είναι και θα είναι στην Αμφίπολη. Όσοι πάτε λοιπόν στην Αμφίπολη, να ξέρετε ότι δεν πάτε σε ανώνυμο Μακεδονικό τάφο όπως τον παρουσιάζουν, αλλά αποτείετε φόρο τιμής στον Έλληνα θεό, τον Αλέξανδρο Φιλίππου τον Μακεδόνα!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: