Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

Η GOOGLE EARTH ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ!!!

Είχα εντοπίσει 10 τεράστιους κρατήρες στον Ατλαντικό, τρανή απόδειξη της πρόσκρουσης  κομήτη πριν 12.000 χρόνια, στην εποχή της Νεωτέρας Δρυάδας, που σχετίζεται με την εξαφάνιση της Ατλαντίδας. Η θεωρία αυτή υπάρχει και εδώ:  ΘΕΩΡΙΑ ΚΟΜΗΤΗ 
Επίσης είχα εντοπίσει τουλάχιστον 10 υποθαλάσσιες μεγάλες πυραμίδες ΕΔΩ
και μάλιστα σε όλες τις θέσεις των κρατήρων και των πυραμίδων στο άρθρο μου ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ RELOADED είχα βάλει τις καρφίτσες του Google Earth  για να τις βρισκω εύκολα. Πριν 10 ημέρες είπα να τους ρίξω μιά ματιά. Με τεράστια έκπληξη διαπίστωσα ότι ΟΛΕΣ οι πυραμίδες και ΟΛΟΙ οι κρατήρες έχουν σβηστεί!!!!!
Δεν υπάρχει τίποτε πλέον στον Ατλαντικό Ωκεανό. Τι ύποπτο παιγνίδι παίζει αυτή η google; Τι σκοπούς εξυπηρετεί; Γιατί μόλις αποκαλυφθεί κάτι "ενοχλητικό" το σβήνουν;
Ίσως κάποιοι δεν το θυμούνται, αλλά το 2011 όταν το ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ της Ατλαντίδας απασχολούσε έντονα την παγκόσμια κοινότητα, η google ανακοίνωσε πομποδώς την αστεία δικαιολογία ότι το ανάγλυφο του πυθμένα που βλέπαμε  ήταν στην πραγματικότητα πορείες πλοίων στην επιφάνεια της θάλασσας!!! Τους έστειλα λοιπόν επιστολή και τους απεδείκνυα την γελοιότητα των ισχυρισμών τους με επιχειρήματα. Ξαφνικά αρχές του 2012 το ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ θόλωσε τόσο που ίσα-ίσα δακρίνεται σήμερα (σ.σ. βέβαια στους πρωτότυπους χάρτες του ΝΟΑΑ τους οποίους χρησιμοποιεί η google σαν basemap φαίνονται ολοκάθαρα, αλλά γι αυτούς είναι ψιλά γράμματα). Δεν θέλω να το πιστέψω, αλλά ο καλός μου φίλος ο Γιάννης, μου υπενθύμισε ότι ο "μεγάλος αδελφός" σαρώνει το διαδίκτυο και ότι παρακολουθεί τους πάντες και τα πάντα. Δεν του έδωσα σημασία, μάλλον γέλασα, αλλά εκ του αποτελέσματος τίποτε δεν αποκλείεται. 
Πραγματικά δεν έχω λόγια για τη νέα αυτή απαράδεκτη ενέργεια της google.
Στην παρακάτω φωτό φαίνονται οι ακριβείς θέσεις κρατήρων και πυραμίδων που είχα αρχικά κλικάρει με τα σύμβολα που παρέχει το google Earth. Σήμερα δεν υπάρχει τίποτε!!!!!!!!!!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: